Bir kızın benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım?

  • Merhaba, konuya nasıl girsem bilemiyorum. 18 yaşındayım, kızım ve panseksüelim. Sınıf arkadaşımın bana karşı bazı davranışları dikkatimi çekti ama emin olamıyorum. Özellikle son birkaç gündür şakalarıma sürekli gülüyor ve dün saçımı patpatladı(?) nasıl söylenir bilmiyorum. Ve "of senin şakalarına çok gülüyorum" gibi şeyler söylüyor. Bi iki kere şakayla karışık flörtöz şeyler söylediği de oldu ama işte kızlar arasında böyle şeyler normal karşılandığı için bilemiyorum. Bir de sınıfça yemek yerken arkadaşım bana homofobiksin şakası yapmıştı, kız da duyunca şaşırarak homofobik misin demişti bana yani homofobik olmadığına kesin eminim. Ne yapmalıyım sizce?


    Ha bir de ekleyeyim, sınıftan bi erkekle çok yakınlar. Aşırı yakın arkadaş mı yoksa flörtler mi bilmiyorum.

  • Nikopol

    Konuyu onayladı.
  • bana kalırsa şu an bence çok daha önemli düşünmen gereken konular var (yaşından dolayı söylüyorum) , tabiki gençlik aşkları hayatı daha kaliteli hale getiriyor bunun için doğruca söylemeni tavsiye ederim ,en azından eğer gerçekten benden hoşlanıyorsan birşeyler olabilir gibi , ucu açık cümleler ile yaklaşabilirsin ...

  • Birinin senden hoşlandığına emin olamıyorsan senin beklediğin şekilde hoşlanmıyordur. Bence bu net olarak hissedilen bir şey.

  • yani son yazdığına bakılırsa sadece yanılmışsın çünkü bu duygulara sahip olsa bı erkekle bu kadar yakınlaşmaz dolayısıyla sadece yanılgı.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!