Bayi Satış Temsilcileri Arıyoruz

  • Kütahyalıoğlu olarak gençlerimizi önemsiyor ve onlar için geliştiriyoruz. Çünkü onlara ilham olmak istiyoruz. Ayrıca lgbti gençlerimiz için gelir sağlayıcı projeler üzerinde çalışıyoruz.


    Bu amaca bağlı olarak gerektiğinde freelance bizi temsil edebilecek teknik ekip üyeleri ve satış temsilcileri arıyoruz. Çalışmalar freelance yürütülecektir. Satış temsilcileri için belli kotalarımız ve hak ediş oranlarımız mevcut.


    Saha satış temsilcileri için 10 kişilik bir ekip kuracağız. Teknik ekip ve sosyal medyadaki satış ortaklarımız için bir sınır bulunmuyor. Kendi adına vergi levhası olan ya da vergi mükellefi olmayan 18-25 yaş arasında İstanbul içinde ikamet eden gençlerimiz başvuru yapabilir. Vergi mükellefi olmayan gençler için gider pusulası düzenlenecek. Onlar adına devlete ödenmesi gereken tutar sonrasında kalan net hak ediş ödenecek.


    Satış temsilcilerimiz müşteri ziyareti ve sosyal medya kanallarıyla satış yapabilir. Haftalık 25 sipariş kotamız bulunuyor. Müşteri ziyareti yapmak isteyen temsilcilerimize ek olarak zimmet sözleşmesi ile Paycell pos verilecek. Sosyal medyadan satış yapmak isteyenler için de partner kodları tanımlanacak. Teknik ekibimiz, proje bazlı bilgilendirilecek ve onaylari halinde üstlenecekler.


    Belirtilen çalışmalar freelance olacaktır. Esnek çalışma saatleri var bu sebep ile en verimli olduğunuzu düşündüğünüz zaman aralığında çalışabilirsiniz.


    Kvkk, satış ortaklığı, gerekiyorsa zimmet, gerekiyorsa mobil faaliyet esnasında mobil izleme ve takip sözleşmeleri imzalanacaktır. Saha ekibimiz Ekmob SFA uygulamasını kullanacaktır.


    Satış Temsilcileri Hakediş Oranları:

    0-150 sipariş %20

    151-350 sipariş %25

    351+ sipariş %30


    Teknik Ekip Üyesi Hakediş Oranı: %30


    İletişim Bilgilerimiz:

    Kutahyalıoğlu Ticari ve Sosyal Girişimleri
    Mustafa Erbaş
    M: [email protected]
    I: instagram.com/mustafaerbascomtr
    I: instagram.com/kutahyaliogluticaret

    P: +90 212 706 30 09 (Whats App)

  • Support

    Konuyu onayladı.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!