İtiraf Etmeliyim

  • Toplumumuzun kanayan yarası kadını hep geri plana saklamak, ' erkektir yapar, erkek dediğin böyle olur, erkek haklıdır' diye diye, beş para etmez bir ırk YARATMADILARMI?

    Trans erkek bireyi ayakta alkışlarken neden trans kadın bireyi birtek kucakta düşünüp hor görüyorlar.

    Ben erkek olarak dünyada var oldum, sırf farklılıklarım var diye benden faydalanmak isteyenler yine erkekler oldu bu ne kadar iğrenç bir durum düşünebiliyormusunuz. Oysa kadın ne kadar güzel yaratılmış değilmi, ne zerafet yüklenmiş üzerine, nasıl paha biçilemez bir estetiği var kadının, bedenen bakalım, kas yapısı daha az ki yumuşak bir beden olması için, vücutları daha kıvrımlı ki göze daha çok hitap etmesi için, teni daha pürüzsüz ve kılsızki hisleri daha güçlü olsun, peki ya erkek ne! odun kütük tabiri yerinde ise ayıya hakaret olacak ama ayı işte. Yapılan bir araştırmada vücut kılı uzarken bedendeki enerjinin %25 i ni tüketiyormuş, bu yüzden kadınlar erkeklerden daha enerjikler bu bile +1 puan değilmi.

    Cinsiyetim erkek ama bu toplumumuzca bilinen tabiki, ben içimde hala ufacık bir kız çocuğu büyütüyorum. Ben çok çok uzun seneler kendime asla bu durumumu itiraf edemedim, hatta maruz kaldığım tacizlerin bile sebeplerini hiç anlayamadım, bu ülkede hala erkek bireye bile taciz tecavüz olayları yaşanırken aslında benim yaşadıklarım daha anlaşılabilir görünüyor. Evet elimde olsa çok erken yaşlarımda bu erkek bedenime bir dur derdim. Ben asla bir erkekten hoşlanmadım bana hiç ilgi çekici gelmediler, kadının güzelliği beni hep cezbetti, hatta kadın olmayı o kadar çok isterdim ve hala istiyorum ki anlatamam. Ben istanbulda yaşıyorum, seneler önce (2008/2010) dolaylı yoldan bir kız arkadaşı edindim ama istanbulda yaşamıyordu izmirden geçici olarak gelmişti, ne yapıp ne edip kendisi ile vakit geçirmeliydim, önce işimi bursaya taşıdım İstanbul'daki düzenimi bozmadan, gündüzleri bursada işimi hallediyor 1 er akşam ara ile erken çıkıp İzmire gidiyor ve kız ile sabahın erken saatlerine kadar takılıyorduk, ilk defa ona anlattım aklımdaki her şeyi neler yaşadığımı nasıl düşündüğümü olmak istediğim bedenin bu olmadığı, mükemmel bir anlayış ile karşılamış ve bana onlarca şey öğretmişti, giyinmek, seksi görünmek, makyaj yapmak, vücut temizliği konusunda bile çok yardımı olmuştu, zaten kendiside bayan kuaförüydü, ve inanılmaz güzel bir cinsel hayatımız vardı ama 2 yıl anca dayanabildim yol stres vs, ve öküz öldü ortaklık bitti, ondan başka kimseye açılamadım hep içimi bastırdım hep bir köşeye sıkıştırdım. Keşke yapmasaydım ama ayrılırken bana şunu söyledi (ASLINDA KULAĞIMA ÖLENE KADAR BİR KÜPE TAKTI) eğer bir gün trans olmaya karar verirsen iyi düşün, senden hoşlanacak bir kız bulman şu halinden binlerce kat zor olacak, üzülürümki yalnız kalacaksın, zaten erkek senin için bir seçenek bile değil bu seni mükemmel kılıyor, ama düşünki o durumda asla sex işçisi bile olamayıp hayat sürdüremezsin, hayatını mahvetme ve böyle kal.

    İşte bu içimde bastırdığım o söylediğim küçük kız çocuğu varya doğmak isteyip hiç doğamayan, beni ön yargılı bir duruma soktu, kızları deli gibi kıskanır ve hayran hayran izler ve arzulardım, ama bir Trans kadın gördüğümde ona sinir olur, onunla dalga geçer, ona küfür ederdim, pislik bunlarda ya işte cinsiyet düşmanı bunlar diyordum ki, şimdi neyi anladığımı itiraf edeyim ben cesaret edemediğimi, o bireylerin yaptıkları için aslında onları kıskanıyor ve ben cesaret edemediğim için hasetimden çatlıyormuşum oysa. Evet bir kes istemedende olsa bir arkadaşımın zorlaması ile trans sex işçilerine gittik bunu itiraf etmek istiyorum 15/20 dk oral ilişki denedi ama ben onun ne kadar harika olduğunu düşünürken erekte bile olmamıştım ve kafasını kaldırıp bana dediği şey merak etme sende bizdensin anladım ama arkadaşına söylemem aramızda sır dedi hatta ücretini dahi almak istemedi ama ben ısrarla kendisine bir faydam olmasını istedim ücretinin fazlasını verdim. Ve ne oldu biliyormusunuz beynim açıldı sanki o pislik düşüncelerim yok oldu aksine o deli ön yargılarım birden kırıldı ve onların aslında ne kadar haklı olarak böyle olduklarını farkettim ve yanı sıra oldukça üzüldüm, oysa ben nasıl ki istemezdim o işi yapmak o neden istesin kadınlığını yaşamak varken, ama işte o yola sürükleyenler kim yine erkekler ve yine toplum, sen şans vermezsen çalışmasına hünerlerini sergileyip marifetlerini göstermesine e birde göz dikersen bedenine mecbur yaşamak için o işi yapacak, doğrusu artık lgbti bireyler toplumda daha sık boy gösterip daha güzel bir kalıba oturtuluyorlar, umarım gelecek nesillerde daha fazla söz hakkı daha güzel bir yaşam tüm insanlığı bekliyor.

    Hani dedim ya neymiş efendim erkekmiş yaparmış, ben hayatım boyunca çok duydum hayvana tecavüz eden erkek, ama hiç bilmemki hayvana sulanan bir kadın olsun (pislik para için çekilmiş pornoları asla istek olarak görmüyorum) yani demek istediğimi siz anladınız KALIN SAĞLICAKLA

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!