Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama

    • Resmi Gönderi

    Kontrol Paneli > Hesap Yönetimi > Güvenlik sekmesi altında ulaşılabilen "Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama" alanında her oturum açma için ikinci bir faktörle kimlik doğrulama gerektirerek hesabınızı ek koruma altına alabilirsiniz.


    s1.png


    Akıllı telefonunuzdaki bir uygulamayı kullanarak kimlik doğrulaması yapın.


    s2.png


    1. Google Authenticator (Android, iOS) veya benzer Authy (Android, iOS) gibi bir kimlik doğrulama uygulamasını yükleyin.
    2. Uygulama ile QR kodunu tarayın.
    3. Uygulama tarafından oluşturulan 6 haneli tek kullanımlık kodu girin.

    Hesabınız için çok faktörlü kimlik doğrulama etkinleştirildikten sonra her giriş için ikinci faktörünüzü elinizin altında bulundurmanız gerekecek.


    s3.png


    Ayrıca sizin için oluşturulan acil durum kodları ikinci faktörünüzün kullanılamaması durumunda hesabınıza erişmenizi sağlarlar.



    Acil durum kodlarını dikkatlice bir yere not edin, mevcut kodları kaybettiyseniz veya kullandıysanız yeni acil durum kodları oluşturun.



    s4.png


    Giriş yapamama gibi bir sorunla karşılaşmanız durumunda [email protected] e-posta adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


    Uyarı: Lütfen şimdilik e-posta ile kod doğrulamasını etkinleştirmeyin, eğer etkinleştirirseniz sadece acil durum kodlarını kullanarak giriş yapabilirsiniz. Bu nedenle oluşturulan acil durum kodlarını mutlaka bir yere not alın.

    LGBTİ Yardım & Destek Masası

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!