LGBTİ Fotoğrafçılık klübü

  • Amatör fotoğrafçı ve görsel sanatlar hayranı biri olarak forumda neyin eksik olduğunu buldum! Bir fotoğrafçılık klübü tabikide :)


    Aranızda fotoğraf çekenler var mı? Hangi türde fotoğraflar çekiyorsunuz?


    Ben daha çok bitki fotoğrafları, mimari fotoğraflar, high key ve low key yakın plan portre fotoğrafları çekiyorum. Ama şu sıralar içimde durdurulamaz bir sokak fotoğrafçılığı sevdası var. Karantina günleri geçtikten sonra kendi tarzımda sokak fotoğrafları daha doğrusu eleştirel durum fotoğrafları çekmek istiyorum. Aklımda çok ilginç sahneler var yakalamayı istediğim.


    Bu arada fotoğrafçılık tekniği ve Photoshop üzerine merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    Winter is Coming:!:

  • Konser fotoğrafçılığını seviyorum profesyonel makinaları iyi kullanamasam da iyi pozlar yakalıyordum vaktiyle dergimiz için etkinlik konserlerin fotoğraflarını çekiyordum. Şimdi gittiğim etkinliklerde bazen çekim yapıyorum. Manzara, doğayı çekmeyi seviyorum. Kişileri çektiğim zaman farkediyorum doğal bir bakış açısı var sanırım? Kendine fotoğrafçıyım diyen bir eleman vardı benim cektiklerim ondan daha iyi oluyordu onun bi olayı makinaları tanıması ayarları yapabilmesi. Kendime profesyonel bir makina alamadım bir türlü maddiyattan dolayı bu yüzden öğrenmeye çalışmadım çok teknik bilgileri. Grafik tasarım konusunda da tasarım görsel olayım iyi uygulamayı kötü kullanıyorum kursa başlayıp bırakmıştım :/ afiş tasarımı yaptırdım yıllarca bazen elle çizip herşeyi tarif ediyordum grafiker olanlar birşey demezsem benim kadar iyi fikir üretemiyordu. Sanırım eksiğim biraz para iyi ekipman ve sabır gösterip eğitim almak :)

    " Hiçbirşey rastlantı değildir!" sm

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!