homo/bi vb. fobik kişilerle yaşadığınız komik anilar

  • en yakın arkadaşıma(kendisi yonelimimi bilmiyor) sacimi kazimayi düşünüyorum, dedim .o da bana su dizilerdeki lezbiyen saçları gibi mi dedi güliyim mi agliyayim mi bilemedim.

  • Arkadaş grubumdan biri homofobik. Ama geri kalanımız LGBT desteklediğimiz için onunlar sürekli dalga geçiyoruz. Yani birbirimiz ciddiye aldığımız söylenemez. Bir keresinde fobik arkadaşım bir lezbiyen arkadaşıma "Sen lahana mıydın neydin?" dedi. Biseksüel arkadaşıma da "Sen de bisküviydin değil mi?" diye sordu. Hepimiz kahkahalara boğulduk. Mxmsmcmsmxmsm

  • az önce hiç komik olmasa da homofobik 2 yaşlı amcanin konuşmasına şahit oldum. olay soyle ki ben odamda sakince ders çalışıyordum 😊 camimin önüne geçip sohbet etmeye başlayan amcalar ilk önce amerikadan konuya girip sonra diyanetten konusmaya basladir. klasik goguslerini gere gere bilir kisiymış gibi bir de sanki ulkeyi kuratacaklarmis edasıyla konustuklari sohbetler iste😂. son donemde escinsel evlilik muhabbetlerini biliyosunuzdur.ışte olay bu konu üzerine yoğunlaştı.

    adamın bi tanesi; " simdi de her sey normalmis gibi bi de tutturuyorlar escinsel evlilik diye .eşcinsellik hangi hayvan türünde görülmüş? (edit:kanıtlanmış 1500den fazla hayvan türünde escinsellik vardir )hayvan bile yapmiyo bunu! yani normal mi bu? bi kadının erkeğe ,erkeginde kadin olması çok saçma allah öyle yarattiysa öyle kalmak zorunda! kadin kadına ilişki mi olur neslimiz tüketmeye çalışıyorlar. ya da erkek erkeğe bunlar geçmişten günümüze gelen iğrenç orfler. bir de buna ozel hayat diyorlar bizi etkiliyor nesi ozel hayat! cocuklara kotu ornek oluyorlar.kuran da yazıyor lut kavmi hiç mi açıp okumuyorlar (şimdi en komik yeri geliyor 😂)kendini aydin kesimden goren profesörler bunun normal olduğunu söylüyor ama bu bi hastalık bi de bize homofobik diye ad bulmuşlar hasta asil sizsiniz diyorlar her şeyi normallestirmeye calisiyorlar valla sonumuz ne olacak bilemiyorum."karşı taraftaki adamda tabiki deee onu onaylayıcı sözler sarf ediyodu.

    ben de en sonunda tepem attı cama cikip bagirdim.sonuç olarak bugün de tadım kaçtı yaa 😐

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!