Yüksek Lisans Tez Çalışması: Türkiye'de Lezbiyen Feministler

  • Merhaba! Ben Büşra İşguzar, Trakya Üniversitesi Kamu Yönetimi Yüksek Lisans öğrencisiyim. Tez konum "Lezbiyen Feministlerin, Feminist Düşünce Medya ve Toplulukları: İstanbul, Ankara ve İzmir" üzerinde çalışıyorum.

    Saha çalışmam Ankara, İstanbul ve İzmir'i kapsıyor. Bu noktada, cisgender ve transgender lezbiyen feministler; feminist olmayan cisgender ve transgender lezbiyenler; Sappho'nun Kızları, Venüs'ün Kızları ve Lezbifem gibi oluşumlarda yer almış olan cisgender ve transgender biseksüel kadın feministler konumun öznelerini oluşturmaktadır.

    Biliyorsunuz ki Korona virüsü sebebiyle birçok önlem alındı, bu önlemler tezimi de etkiledi. Bu noktada röportaj yapacağım kişilerin sağlıklarına öncelik tanıyarak röportajları Skype üzerinden yapmaya karar verdim. Yukarıda belirttiğim kişileri bana yönlendirirseniz çok mutlu olurum, bu konudaki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Skype hesabım: bsra.91 fakat bu mailim ile eklemek isterlerse [email protected]



    Selamlar,

    Sevgiler <3

  • Support

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “Yüksek Lisans Tez Çalışması "Türkiye'de Lezbiyen Feministlerin Feminist Düşünce, Medya ve Toplulukları: İstanbul, Ankara ve İzmir".” Yeni Başlık: “Yüksek Lisans Tez Çalışması: Türkiye'de Lezbiyen Feministler.”
  • Ev ortamındaki kişilerin yönelimimi vb şeyleri bilmediğinden dolayı sıkıntı olur sesli görüşme ama skype da sanırım yazarak da görüşebiliyordu bu şekilde olursa müsait olduğumda eklerim uygun olursa

    " Hiçbirşey rastlantı değildir!" sm

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!