Merhaba...
Biliyorum belki alakasız olabilir ama son 2 yıldır içimde bitmeyen büyük bir boşluk var.Platonik olarak âşık olmuş olduğum birisi vardı,evet âşktı ama artık takıntıya dönüştü (umut bekleme,onu düşünme gibi)En azından ben öyle düşünüyorum.Sizin de olmuşsa daha önce,nasıl unuttunuz?Kendimizi sevmekle mi alakalı bir şey mi?Cidden unutmak için illaha birini bulmam mı gerekiyor?Cidden hem ondan dolayı hem de içimdeki kara delikten dolayı kafayı yiyeceğim çok moralim bozuluyor.Mutlu insanlar görünce çok kötü oluyorum.Yalnızlığım,mutsuzluğum,acınasılığım yüzüme vuruluyormuş gibi hissediyorum.
02.05.2020
Takıntılı değilim,arada bir hatırlatan şey olunca “Hmm,peki” diye geçiyorum ve hayatıma devam ediyorum.Beni seven arkadaşlarım var,ailem var.Ona ihtiyacım olmadığını şubata doğru anladım.Kendisi halinde kusurlu birisiydi,onu anlamaya çalışmama rağmen,zaten kendimde sürekli kusur bulan ben,daha da fazla kusur buldu.Kendimle barışık olmaya çalışıyorum,spor yapıyorum,müzik dinliyorum.Başlangıç seviyesi için yoga programı indirdim fşsççaçaçsçd (bakalım yapabilecek miyim?).Sevgi konusundaki travma için de teşekkür ediyorum ona,sayesinde kimseye güvenmiyorum.