Ünlülelerden Love, Simon'a Destek!

Love and Simon

Ünlü isimler, seyirciler filme bedava girebilsin diye kimi bölgelerdeki salonların tüm biletlerini satın alıyor ve gösterimlerin ücretsiz olmasını sağlıyor. Lise yıllarında cinsel tercihini saklamak zorunda kaldığını açıklamış olan, "Magic Mike" yıldızı Matt Bomer, sosyal medyadan paylaştığı gönderi ile Spring, Teksas'ta gösterimlerin ücretsiz olacağı duyurusunu yaptı.


Barney rolü ile ünlenen Neil Patrick Harris de Albuquerque, New Mexico'daki gösterimler için tüm biletleri aldığını açıkladı. Kristen Bell ise Minneapolis'teki bir sinemada aynı şeyi yaptı.


Ergenlik ve büyüme sancılarının beyaz perdeye trajikomik yansıması "Love, Simon" arkadaşlıkları, kabul edilme dileğini ve olduğun kişiyi keşfetme çabasını omuzlara bindiren ergenlik çağının modern bir resmini çiziyor. Yönetmenliğini Arrow, The Flash, Supergirl, Riverdale, Legends of Tomorrow gibi başarılı dizilerin yürütücü yapımcılarından Greg Berlanti'nin üstlendiği dramatik komedi filmi "Love, Simon"ın başrolünü ise Nick Robinson üstleniyor.