Sky adlı kullanıcının mesajları

    Yaşadığın şey hiç kolay değil ama zaten karşında seni hak edecek bir insan yokmuş. Eğer olsaydı seni bırakmazdı. Yaşanmışlığı unutmak en zor olanı hepimizin hayatından birileri gelip geçiyor. İnsanız bazen doğru olarak görüyoruz üstü örtülmüş hataları sonrasında da acı çekiyoruz. Şöyle düşün hiç en sevdiğin yemeğin bir gün seni zehirleyeceğini düşünür müsün? Aklına bile gelmez değil mi? Ama oluyor maalesef hiç beklemediğimiz şeyler bile başımıza gelebiliyor. Senin kaybettiğin hiçbir şey yok. Umarım karşına seni ve sevgini hak edecek insanlar çıkar.

    1 yıl sürdü ve o ayrıldı. Ayrılık sebebi ise ona çok ilgi göstermem. Bu hayatta ne yapsak yaranamıyoruz. İlgisiz olsan ilgisizsin diye ayrılıyorlar, ilgili olunca da çok ilgilisin deyip ayrılıyorlar. 😒

    Herkesi iyi niyetli sanmam en kötü huyum. Kin ve nefret besleye bilen bir insan değilim. Genelde yaptığım bir hatayı beş on defa daha yaparım sonra akıllanırım. Benim gibi olanlar var mı? Yoksa kendimi çok yanlız hissedeceğim bu konuda.

    Şimdi şöyle bir durum var elhamdülillah hepimiz müslümanız. Ama İslam dini kardeşlik dini diye ortalarda dolanan insanlar ne kadına, ne çocuğa, ne hayvana saygı gösteriyorlar. Buna din deniyorsa benim dinim bu değil. Ben şu anda dışarda kız arkadaşımın elini tutarak sokakta yürüsem kaç insan benim hakkımda saçma sapan yorum yapacak. Neymiş günahmış kız kıza sevgili olur muymuş madem kardeşlik dini o zaman neden örseleniyoruz? Ben biseksüelim desem daha anlamını bilmeden bana şerefsiz muamelesi yapılacak. Ne namusum ne hayâm kalacak. Madem bu dinde bu İslam'da sevgi saygı var neden daha kundaktaki ki ağzı süt kokan bebeklere tecavüz eden şerefsizler var? Neden savunmasız kadınları sırf zevk için döven yobazlar var? Neden ağzı dili dönmeyen hayvanlara bile nefisleri uyanacak kadar hayasız pislikler var? Bir din adamı çıkıyor ve şunu söylüyor kadınlar eğri bir kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Peki dini İslam olan bir insan bunu nasıl söylüyor? Hadi bunları da geçtim o kadar tecavüz varken, o kadar çocuğun canına kıyılırken bunlar günah yerine geçmiyor ama benim biseksüel olmam dünyada ki en büyük günah yerine geçiyor. Ya da gay, trans, eşcinsel insanlar neden hor görülüyor? Neden hakkımız yeniyor? Kendine din yazan insanlar kendilerine müslüman diyorlar. Ben elhamdülillah müslümanım ama kendime, inandığım dine müslümanım. Bu da benim müslümanlığım. İşini hakkıyla yapana saygım sonsuzdur ama diğer türlü kendine din yazan, kendi sevaplarını günahlarını kendi belirleyen insanlara zerre kadar saygım yok.

    Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?