aquariusboy adlı kullanıcının mesajları

    Ama hetero bir erkek o kılığa girmez.mumkun değil bu.erkeklik algısını hiçbirşeye degismezler,ölüm bile daha sevimli gelir.

    Çok fazla sayıda feminen hetero erkek arkadaşım var. Baktığımız zaman çağlar boyunca da orta oyunlarında kadın rollerini taklit yapan erkekler canlandırmış maskülenlikten ödün vermek gibi bir dertleri olmadan. Zenne dediğimiz olay da buna örnek. Tamamen başka bir perspektiften bakınca bu çağdaki insanların içerisinden cinsiyet rollerini çok da umursamayan veya diğer insanların kendisi üstündeki düşüncelerini umursamayan bir sürü insan çıkmaya başladı. Yani her heteroseksüel erkek "Höyt! Sapına kadar erkeğim amkü!" kafasında gezmiyor. Ki heteroseksüel erkekler arasında da homoseksüelliğe gönderme yapan çok fazla şakalaşmalar olabiliyor.

    Öyle takıntı derecesinde düşündüğüm çok bir olay olduğunu sanmıyorum ama mesela bilim insanları bir yerlerde çatır çutur araştırmalar yaparken benim gerek öğrenim hayatım gerek yurt dışı hayallerim yani bilim ile aramda kim bilir ne engeller var ve olacak. Bu özellikle ülkedeki siyasal durumun dengesizliğinden ötürü kendimi tehlikede hissetmeme sebep oluyor ve ikide bir aklıma geliyor.

    Homofobiden direkt olarak bir zarar gördün mü? Gördüysen yaşadıklarını bizimle paylaşabilir misin?

    Escinsel olduğu belli.tam lubunya.olmayan biri o kılığa mümkün değil giremez.iddiasi bu ama yemedik.

    Zaten bu denli destekçi ve bu tür konularda rahat olan bir birey neden açılmaktan çekinsin ki? Kişinin beyanı önemli, başkasının o kişi hakkındaki görüşleri değil takdir edersin ki ^^

    Köpek 🐶 İnsanın hareketleri sonucu etkileşimli olarak evrilmiş ve bizim ihtiyaçlarımıza göre şekillenmiş, bir sürü farklı türe ayrılmış. Bizim doğal seçilime müdahale edip kendi elimiz ile sağladığımız bir tür herhalde hayatımızı bir hayli güzelleştirebilir. Ki bakınca köpek ve insanların salgıladıkları kokular, birbirlerinin mutluluk hormonunu uyarıyor. Perfect match 😂


    Bir öğrenim alanındaki bütün bilgiye sahip olabilecek olsaydın bu hangi alan olurdu ve neden?