@Gokhan Bayraktar gizemli müdaim :))
Posts by ByÔÆ
-
-
SiriusAteme hoş geldin bizde kendimizce takılıyoruz :))
-
Vay be her kes bir şeyler yapıyor!!!
Demek'ki kimse boş değil :))
-
Aynada ki yüzüm..!
Geçmişinde sorguladığın yanın??? -
Yatakta düşünüyorum
Bu saate'ki düşünceler hayra alamet değil dikatli ol!!!
-
Türklerin çok sevimsiz, çok bencil olduklarını düşünmüyorum sadece mutlu olmayı, bacak arasında gören bir millet..!
Hayat senin için hangi renk ve neden o renk???
-
Bu yaşantıya laik mıyım diye düşünüyorum!!!
-
Funman19 bence tanrı, tanrının var oluş nedenleri hiç böğle şeyler değildir.
O Lut kavmine'de öyle şeyler olduğu rivayetler üzerine var sayılan, ötekileştirici şeyler..!
Belki tarihte öyle bir şey yaşanmadı ve ne hikmetse, sadece müslüman kaynaklar tarafınca vaar oldukları ele alınan bir kavim!!!
Ben bir Yahudi, bir Hiristiyan dinlerinde böyle bir kavmin varlığının olabileceğini duymadım..!
Bence olay başlamadan bitmiştir ve sence'de öğle olmalı, çünkü kaydeye bile alınacak şeyler değil..!
-
Merhabalar Dostlar en güzel Akşamlar sizlerin olsun :))
Gece senden başka kimsenin olmadığı bir yerde, ne gibi cinlikler geçer aklından???
-
Merhabalar Baba Sultan
-
Estağfurullah..!
Üzüntü yok sadece betinlemen kanıma dokundu.
-
Eyvallah
Benim takıldığım şey ''İnsanlara karşı galiba büyük bir nefret'' içerisinde olduğumu ibraz etmen, kaygı verici.
Neyse ne :))
ByÔÆ @Sevim Ayla
-
Sana haddinden fazla katılyorum ve yukarıda bahsettiğim, konuyu özetliyorsun..!
@Sevim Ayla arkadaşımız beni, İnsanlara karşı galiba büyük bir nefret var içinde, her şeyi de kötüye yormak bunalıma sokar adamı, diye özetledi!!!
Diye özetliyen bir büyüğümüz, bense durumun samimiyet kaydesinin hat sahfata olduğu konusunda hem fikir olduğumu ibraz etmiştim.
-
Günaydın Dostlar, umarım gününüz güzel olur..!
-
@Aleyna1905 merhabalar ben iyiyim :)) diğer arkadaşları bilemem!!! :)) Sen nasılsın
-
@Gokhan Bayraktar buralarda olmak güzel, iyi işler sana kendine mukayet ol aman ha!!!
-
@Gokhan Bayraktar rahatına bak Babacan, hiç bir durum söz konusu değil geç yazmanla alakalı..!
Aynen dediğimiz gibi ''Herşey güzel olacak''
Sana kolaylıklar dilerim içerisinde bulunduğun etkinlikler gereği. :))
-
Merhabalar keyifler kıcık ama iyi olacağımız yönünde'de hem fikiriz :(( :))
-
@Sevim Ayla sana hak vermek isterdim ama üzülerek, dışarısı hiçte öyle değil..!
Bir kere senin ne olduğunu bilseler, üstüne gelirler ve çıkarları için seni bir ucubemişcesine ordan, oraya atarlar'ki.
Sen bir özel bireysin, sen ki toplumun gerçek yüzünü bilensin, buradan anlaşılan hep iyi insanlara denk gelmiş olman!!!
-
@Sevim Ayla sana katılmak isterdim lakin, benim baktığım pencere çok gerçekçi..!
O yüzden seni soğuk ama gerçek, hakikat olan doğrulara davet ederim, lakin senin baktığın pencere çok flo, çok soft.
Şöyle bir alıntı yapmak isterim, amenna içimde büyük bir çöküntü var, lakin bu benim gerçekleri görmeme engel değil!!
Sen; dolu tarafından bakmayı yeğliyorsun dünya'ya bense sana, dışarıda olan biteni gerçekliğiyle anlatıyorum.
Özür dilerim ama Dünya böyle oldu artık!!!