Neden ne oldu?
Posts by RedDawn
-
-
Kız yolda Telefona nasıl baksın😁
-
😂😂😂😂söylemiycem haha Guljan abla benimde aklıma geldi ama O değilde söylemiycam Çağrı aklıma geldi 😂😂😂 Bacağı çatlamış motor bisiklet çarpış 😂😂
-
Şebek daha yolda gece geç gelecek 😂😂
-
@Aleyna1905 Sarı odun de kız 😂 Anladım ben cnm😂😂
-
Yanımdayken ona sarı odun de ben kusum onla tmm mı? 😁
-
@Aleyna1905 Şebek kendisi de 😂😂 sende az değilsin haha 😂😂 şaka yaptım 😂
-
Hep gül kuzum asıl siz ikiniz beni çok güldürdünüz. 😂😂😂 Hayatsız olunur mu? 😂😂
-
Bu gece yanımda olsan Yüzüne gonca kondursam Küçücük avuçlarında Sana masallar anlatsam O gece benimle kalsan Sabırsız hayaller kursan Görmeye mevsim saydığın Maviyi bana anlatsan Hiç uyanmasak, öylece kalsak Saatlerce, aylarca, yıllarca Üstümüzde mavi, etrafımız yeşil Bir tek senin açtığın kırlarda buluşsak Düşmedi mi hala cemre başına? Geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu? Var mısın bu yolda yanı başımda? Yasla ruhunu bana kır papatyası Düşmedi mi hala cemre başına? Geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu? Var mısın bu yolda yanı başımda? Yasla ruhunu bana kır papatyası Hiç uyanmasak, öylece kalsak Saatlerce, aylarca, yıllarca Üstümüzde mavi, etrafımız yeşil Bir tek senin açtığın kırlarda buluşsak Düşmedi mi hala cemre başına? Geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu? Var mısın bu yolda yanı başımda? Yasla ruhunu bana kır papatyası Düşmedi mi hala cemre başına? Geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu? Var mısın bu yolda yanı başımda? Yasla ruhunu bana kır papatyası Düşmedi mi hala cemre başına? Geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu? Var mısın bu yolda yanı başımda? Yasla ruhunu bana kır papatyası Düşmedi mi hala cemre başına? Geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu? Var mısın bu yolda yanı başımda? Yasla ruhunu bana kır papatyası
(Bahadır Sağlam-Kır Papatyası)
-
Cevap-) Kesinlikle Hayır
Cevap-) Evet
-
@Aleyna1905 @Gokhan Bayraktar Bensiz koyu sohbet etmişsiniz Aşk olsun 😁
-
@Aleyna1905 @Gokhan Bayraktar Allah iyiliğinizi versin bu ne paylaşımlar 😂😂😂😂 Son resime çok güldüm 😂😂😂
-
Kötü hissetmeme neden olan konuyu düşünürüm ağlarım bende yanlış varsa düzeltirim karşı tarafta yanlış varsa bu da beni çok üzüyorsa onun anlamasını sağlarım. Her ikisi de başarısızla sonuçlanırsa bulunduğum ortamı terk ederim. Annemin yanına giderim. Güzel konuşmalarıyla içime su serper. Böyle daha var ama kısa anlattım
-
Sesiz sakin sıkıcı evde tık yok Düşünceli geçti bugün benim için
-
krajno - Hajlele Anthem
Oleg_Kanzov -Pacanskaja
ındia Na Na Na Na
-
2 tane Riskli kalp ameliyatı geçirdim. Ameliyat ve ölümden korkuyorum.