Hayirdir hayir 😂 Yo iyiyim iyiyim turp gibiyim😃😂😂😂
Sen çok değiştin sende bi gariplik var 😂😂
Hayirdir hayir 😂 Yo iyiyim iyiyim turp gibiyim😃😂😂😂
Sen çok değiştin sende bi gariplik var 😂😂
vay vay Hayırdır inşAllah başına kaynar sular dökülmemiştir umarım. 😂😂
Serkan sen bi gel ağzını burnunu kıracam dümdüz edicem aynada kendini tanıyamayacaksın bile
Hayata hangi pencereden bakıyorsan, o pencereden yere çakılman dileğiyle…
Hayatta iki şeye dikkat edin; yolda yürürken kavşaklara bir de yüzünüze gülen yavşaklara!.😉
Sokak lambası gibisin kime yandığın belirsiz....😉😉😉
Geldiğim yerlere planlarla gelmedim. Vura vura, kıra kıra, yıka yıka, yıkıla yıkıla geldim. Ama tek bir gün bile yarın ne olacak demedim...
Sen sen ol önce insan ol. Geri kalan her şey peşinden gelir zaten... 😎😉
Mb buldum 😂 Akşama görüşürüz. 😊
Yaa kardeşim
...çok çok teşekkür ederim..duygulandırdın beni...Allah razı olsun😊😊...iyiki varsın..iyiki tanımışım seni😊😊😊...çok mutlu ettin beni😊😊😘😘😘😘😘
Efendim caumm kardeşim İlk aşkım benim
Allah hepimizden razı olsun kuzum ne demek sende iyiki varsın iyiki tanıdım ve canım kardeşim oldun.😘😘😘😊 Hep mutlu ol kuzum mutlu olmana sebeb olduysam ne mutlu bana 😘😘😊
E ben neyim burada?
Aramıza yeni geldin. Hoşgeldin o zaman
DOĞUM GÜNÜNDE YANINDA OLAMADIM. ÖZÜR dilerim. CNM BNM 😘 GEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN 😘😘😘😘😘
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Yalnız hissettiğim anda ben burdayım diyen bir kardeşiniz varsa hayatta sizden mutlusu yoktur. İyi ki doğdun canım kardeşim (Aleyna❤ )
İlk dünyaya gelişinde kıskanmıştım seni, kavga ettik didiştik ama bil ki hep sevildin mutlu yıllar..(Aleyna❤)
Doğduğun gün, kara bulutları yırtarak bir güneş gibi yayıldın etrafa. Aydınlıklar saçarak girdin hayata. Beklenmedik sürprizler ile hep mutlu ettin çevreni ve de beni. Canım arkadaşım
Araya kilometrelerce mesafeler girmiş olsa da, aynı güneşin etrafında dönüp, aynı gökyüzünün altında olduğumuz sürece bir birlikteyiz. Dostluğumuza engel değil mesafeler… Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın dilediğinden çok daha güzel olsun arkadaşım (Aleyna&Hayat)🎁🎂🎉🌹💞🎻🎶💃😍😘😘😘
Zor severim ama çok severim! Gerekirse ölebilirim hak edene değeri neyse veririm, yanlışını görürsem tarihe gömerim.💪
Yüzüme karşı melek, arkamdan iş çeviren çakal olmaya çalışmayın. Ben içinizdeki şeytanla az boğuşmadım.
Beni çekemeyen besmele çeksin. Sayemde imana gelsin...
Sahne senin devam et ama sıra bana gelmesin dua et...
Soda getir Sebastian hazmedemeyenler var.
Gelecekten bаhsedenlerin gidişine hаstаyım..😎
İyi Bayramlar dilerim. Canlar
İşe yararsa banada söylersin 😉😂
Söylerim söylerim. 😂