Kızların arkadaşlık ilişkileri erkeklere göre daha samimi. Dokunması illa lezbiyen veya biseksuel olduğu anlamına gelmiyor maalesef.
Posts by Birsalak
-
-
Ailenden şiddet görmen... Beni üzdü Senin üzerinde Aile baskısı da var sanırım... Platonik aşk... Unutmaya çalışıyorsun senin onu sevdiğinden haberi var mı? ... Sana tavsiyem sen kendin ol yeter.. Kimsenin senin hayatına karışmasına izin verme şuan bu duruma çok mutsuz görünüyorsun,... Sen neyle ne yaparak kimi severek mutluysan onu yap... Hayatına negatif olarak bakma pozitif bak üzülmemeye dik durmaya çalış gör bakalım hayatın nasıl da düzene giriyor.. Yeter ki (Gülümse) ne olursa olsun... Gulumseni ve umudunu kaybettin mi? Mutlu olamazsın
Haberi var hatta uzunca bir dönem flörtleştik ve bana baya umut verici konuşmuştu şuan sanki hiç tanışmamış gibiyiz.
-
Hayırdır Kardeşim ne oldu.. Neden mutsuzsun?
Ailemden şiddet görüyordum, platonik bir şekilde birini sevmeye başladım ve şuan unutmaya çalışıyorum aynı zamanda ailevi sebeplerden dolayı lezbiyen bir birey olmama rağmen bir erkekle bir şeyler yaşamaya çalışıyorum (yada öyle görünmeye diyelim)
-
Arkadaşlar ben çok mutsuzum yaa
-
kedim uyuyor 😂
-
İkizleriim 😂
-
Karanlık 🙁
-
Mesaj atsam mı? Atmasam mı? Doğru kararı vermeye çalışıyorum.
-
Birsalak keşke herkes senini gibi bunun güzel olduğunu düşünse
Ya napıcan başkasını kafayı yemektense hiç kıskanma daha iyi
-
hiç kıskanç değilim en kötü huyum bu sanırım karşı cins için
Bence muhteşem bir sey
-
O bende de var.. Aşırı derecede
Ya kafayı yiyorum gerçekten. Bir de belli edemiyorum eğer duygularım karşılıklı değilse o daha kötü
-
KISKANCIM
-
Türkiye'de yaşıyoruz. Eğer pedagojik destek ile birlikte doğru yaş grubuna, doğru bilgiler verilecekse verilsin. Fakat ülkemiz bu tarz konularda genele yönelik düşündügümüzde "tutucu" olduğundan zor gibi görünüyor.
-