Posts by Hibiskus

Geçen hafta önerilen Orange is the new black bitti üstüne bir de the umbrella academy bitti minik bir uyku problemim var da :) iki dizi de epeyi güzeldi sürükleyiciydi. Orange is the new black son 2 sezon sahneleri geçe geçe izlememe sebep olsa de sezon finalini ve bölüm sonunu öyle bir yapıyorlar ki gelde bir sonraki bölümü izleme :) şimdi la Casa de papel izlicem yada sex education ikisi de çok öneriliyor.

nasıl arkadaş edinebilirim?:|

Nasıl bir arkadaşlık bilemem ama herhangi bir aktivite ye üye olabilirsin işten yada yoğunluğundan kalan vakitte bir sanat okuluna gidebilirsin ücretsiz olanı da var ismek halk eğitim gibi onları sevmiyorsan benim gibi kamp ve dağcılık kulüpleri ne üye olabilirsin, bir yandan doğayı ve macerayı yaşarken bir yandan arkadaş edinirsin. Eşcinsel arkadaş için sanırım daha çok bu tarz forumlar, siteler yada topluluklara üye olup aktif takılıp biraz da sabredip mükafatını kapabilirsin, Pubg de bir seçenek :) iki sohbet bir muhabbet al sana kanka :)

Kızlar eşcinsel olsun olmasın genel anlamda birbirlerine harşı hep daha yakın sıcak ve temaslı olur sarılırlar öpüşürler şakalaşırlar birlikte uyurlar saçlarını yapıp öjelerini tazeler kıyafet seçimi falan yaparlar tuvalete bile birlikte giderler iki kızın hetero değil sevgili olduğu dudaktan öpüşmedikleri sürece ve söylemedikleri sürece anlaşılmaz bile bence ama erkekler çocukluktan itibaren ağlamaz boyun eğmez sert olur maco olur gibi dayatılar üzere büyüdüğü için iki erkeğin sıkı sıkı sarılıp öpüşüp el ele tutuştupu pek görülmez doğal olarak böyle bir şey le karşılaşınca istemsizce tuhaf karşılanır. Tamamen piskolojik bir şey çocukluktan yetiştirilme tarzıyla ilgili

Bir kız yada bir erkek farketmez ciddi konuşuyor ciddi bir birliktelik yürütüyorsam genelde ondan başkasına bakmam hem biri ile birlikteyken bir başkasına bakmak saçma gelir. Tek eşli biriyim sanırım kumrular gibi :)

Konuyu okumadım açıkcası ama genel bakış açısını az çok biliyorum. Hıristiyanlar Müslümanlardan Müslümanlar eşcinsellerden eşcinseller Müslümanlardan kısaca bir topluluğun altına girenler kendilerine uymayan diğer topluluklardan hoşlanmaz. Ben Müslümanım Allah'a inanırım ama biseksüelim elimde değil yaramaz bir çocuğum. muhtemelen cehennem de tercihlerimden dolayı bir miktar kavrulup sonra cennete giricem giremeyedebilirim sonuçlarına razıyım. Diğer dinler ırklar ülkeler ve insanlara bana uymuyor diye kötü diyemem herkesin kendi tercihi sonuçta milyarlarca insan milyarlarca düşünce var hepsi bana uymak zorunda değil keza bende onlara uymak zorunda değilim. Bir Hristiyan yada bir Müslüman gelip bana "pis lezbiyen cehennemde yan tüüü" dese "yarabbi şükür hep birlikte inş" der güler geçerim taş atmadığı sürece :) onu da yaparsa bu onun kötülüğü sonuçta ben iyi bir amaca hizmet ediyorum diyip kötülük yapan da ne bileyim iyiliği yanlış anlamış demektir.

Cinsel bilgileri 9 yaşındaki yeğenim bile biliyor artık çizgifilmler de bile cinsel sahneler var. Cinsel bilgi yerine tacizcilerden nasıl korunur bilgisi verilse fenal olmaz. Yüzlerce çocuk istismara uğruyor ve söylemekten korktuğu kendini savunmayı bilmediği için piskolojik yaralar alıyor. İlk okulda bile verilebilir bu eğitim "biri size siz istemeden dokunursa ne yaparsınız, elinizdeki telefonu oyundan başka tacize dair delil toplamak için nasıl kullanırsın" gibi. Geçen yurtta üniversiteli kızı taciz etmişler 1 hafta sonra ağladığı için öğrendiler ama delil yok diye adama bişey yapılamadı. Halbuki kız 1 haftadır taciz edeni kayıt altına alsaydı bir daha yaklaşırsa dava etmekle tehdit etseydi yada direk dava etseydi şimdi adam içeride kız da rahat rahat geziyor olurdu, adam elini konulu sallaya sallaya öğretmenlik yapıyor kız ise iftira attı diye hor görülüyor. Saçmalık

İnsanını değiştirmek isterdim

İnsanların değişmesi için önce ebeveynleri değiştirmek lazım yani gelecek nesil için önce kendimizi değiştirmemiz lazım. Yalan söyleyen, mobilden başını kaldırmayan, şiddet gördü diye şiddet uygulamayı tercih eden, hor görüldü diye hor gören, itildi diye iten, kötülük görüp kötülük yapmayı kendince normal karşılayan bir insan olursak bizim yaptığımız çocuğun iyi bir birey olmasını geleceğin güzel olmasını beklemek saçmalık. Kendini değiştirmiyorsan hiç çocuk yapmıcaksın. Çocuk bir kurtuluş değil kurtuluş her zaman sensindir. Şu devirde herkez kötü ben iyi olsam ne yazar diyenlere sözüm dünya boktan bir yer afedersiniz ama dünyaya iki bacak arasından kan revan içinde geliyorsunuz kusurlu bir yere belki de kusurlu bir ileye geliyorsunuz hatasız kul olmaz kusursuz da bir hayat olmaz öyle olsa iyi kötü güzel çirkin cennet cehennem kavramı olmazdı. Bence yaşanılası kılan da bu inadına iyi biri olarak yaşamak iyi olmak ve iyi şeyleri yaşatmak.

Bu bakış açısı ile alakalı hetero bir birey karşı cinsle karşılaştığında ister istemez bir çekimserlik olur ama kendi cinsi ile yan yana olunca "o da benden" der ve rahat olur. Hatta bunun esprisini yaparlar genelde "sende olan bende de var neyin çekincesi bu" diye :) Eşcinsel biri ile yan yana iken de (o benden) düşüncesi ile daha rahat olabilir insanlar. Biseksüellerin vay haline :) ama tabiki herşey düşünce meselesi cinsel tercihin hiç bir önemi yok önemli olan karşındaki kişiye hangi gözle baktığın.

Orange Is the New Black da listemde

Yanılmıyorsam bir Türk asıllı transeksüel de dizide oynuyor

Friends'i iki arkadaşım da tavsiye etmişti

Diğer yazdığın dizilere de bakacağım

Tavsiye için teşekkürler Duygu**

Kalbim temiz sanırım az önce netflix hesabım yok dedim 5 dk sonra kuzenim geldi "netflix hesabı aldım telefonum yok senin telefona ekliyim sen izlersin" dedi :) Orange Is the New Black merak ediyordum bende izlerim.

Henüz üye değilim ama the walking dead ve game of thrones Netflix de var diye biliyorum. Özellikle walking dead son sezon bölümlerini bulmak samanlıkta iğne bulmak gibi izleyebiliyorsan önce game of thrones dan başla. Netflix tam bilmiyorum ama Battlestar galactica bulabilirsen o da güzel bir diziydi

21.09.1990

Zurich/Switzerland

03.00

Kadın

LGBT Olduğumu Ne zaman farkettiğim biraz karışık, farkettim mi orası da karışık ama 8-9 yaşlarımdan beri bir tuhaflık olduğunu biliyordum 2 haftadır da yoğun şekilde bir kız arkadaşım olsa nasıl olurdu sorusu var kafamda. Sexy atletik bir erkek bedenini de kadın bedenini de çekici bulurum bu yüzden şimdilik biseksüel olduğumu düşünüyorum.

Aileme gelirsek, aile işte 2 anne 1 baba 2 kız 1 erkek kardeş ten oluşan bir aile.

NOT. Bu neyin araştırması bu anlattıklarımız ile neyi anlamış olacaksınız merak ettim.

Aşk bana göre hastalık, grip gibi. Birine aşık olursun acılar çeker hasta olur ilaç (cinsellik) için peşinden koşar ilacını alınca da kurtulursun aşk yani hastalık geçer gider. Bazı aşklar uzun sürer buna da kronik aşk diyorum. Her halükarda bir gün geçip gidiyor En son elinde bol acı hüsran ve geçmeyen izler kalıyor. Sonsuza dek süreni de var ama ona aşk değil sevgi saygı deniyor. Aşkın kademe atlamış hali. Çocukluğumdan beri hastalıklara hep bağışıklığım olmuştur, çok nadir hasta olur olunca da 1-2 güne iyileşirdim. Aşkı hastalık olarak gördüğüm için sanırım ona da bağışıklığım var yada çok duygusuz biri oldum zamanla bilmiyorum aşka inanmamaktansa hastalık olarak görmek daha mantıklı geliyor.

Bunlar içinde en sakin yer hangisi? Genelde mekanlar fazla sesli ve kendi halinde takılamıyorsun. İki tek atıp sadece ortamı izlemek ve tabiki kafa dinlemek istiyorum ama çabuk Çakır keyif olunca bulaşan çok oluyor ille yanında biri olması gerekiyor o biri de erkek olmak zorunda oluyor tek başına zor. Her zaman da "kanka gel şu mekana gidelim" demek olmuyor.