Hibiskus adlı kullanıcının mesajları

    •1-Bugün ilk ve son konuştuğun kişi kim?

    Kuzenim

    •2- Nefret ettiğin birinin adı?

    Furkan

    •3- Sevdiğin birinin adı?

    Meryem

    •4- Şu an yüzüne yumruk atmak istediğin biri var mı?

    Furkan

    •5-Biriyle kavgalı mısın?

    Hayır ama kendim ile sayılırsa hergün kendimle kavga ederim

    •6-En son kimin önünde ağladın?

    Pek ağlayan biri değilim ağlayacak gibi hissedersem genelde ortamı terkediyodum ama sanırım 14 yaşlarında ablam bacağıma tornavida sapladığına hüngür hüngür ağlamıştım.

    •7-Burcun ne?

    Başak

    •8-Sana en yakın kitabı al,17.Sayfayı aç ve ilk satırda ne yazdığını söyle.

    "O ayrıca ilk olarak halka açılmak için kurulmuş ve büyümekte olan güneş enerjisi şirketi olan SolarCity'nin de başkanı ve en büyük hissedarıydı. "

    •9-Şu an aç mısın?

    Hayır

    •10-En son giydiğin elbisenin rengi ne?

    Siyah

    Kimsenin bulamayacağı bir yere gidip kulaklığı takıp son ses dubstep müzik açık düşünmemeye çalışıyorum derin derin nefes alıp elimi kalbimin üstüne koyarak ritim tutuyorum. Genelde 5-10 dakikaya stres halim geçiyo gülümseyerek geri gelip sorunu konuşarak halletmek isterse karşımdaki dinliyorum ve halloluyo ama sakinleşmeme izin verilmez de beni tutup inadına tartışmak isterlerse genelde duvara, cama yada o an yakınımda cansız ne varsa ona yumruk atar yada tekme atar kırarım böylece nabzımın yükseldiğini anlarlar ve bırakırlar ve yine ilk baş dediğim ritim tutma olayını yapar sakinleşir döner özür dilerim ve biter :)

    Hiç birini sevemicek olmaktan birine güvenememekten sadece kendimi öylece bırakamamakdan. Sanırım yalnızlık korkusu gibi ama daha çok beni seven belki de değer veren insanlara bakıp aynı duyguları onlar gibi yaşayamamak güvenememek hep bi savunma durumunda olmak yorucu sanırım bu duygusuzluk hissinin geçici değil kalıcı olmasından korkuyorum.

    Günüm erken kalkma spor, iş, ev, yemek, dizi dizi dizi şeklinde geçiyor sıkıcı ve bir önceki günün aynısı. Sanırım yarın farklılık olsun diye çatıda cirit atan fareleri bulmaya çalışcam belki biri beni ısırır da adrenalin denen şeyi yaşarım farklı olur.

    Michael Jackson-We are the world


    -Mutlak çağrıyı önemsediğimizde, zaman gelmiş demektir.

    -Dünyada birlik olmamız gerektiğinde

    -İnsanlar ölüyor

    -Ve yaşamak için yardım etme zamanıdır şimdi!

    -En mükemmel hediye…

    -Rol yapmaya devam edemiyoruz, günler geçtikçe.

    -Birisi, bir yerde bir şans elde edecek çok yakında.

    -Biz tanrının müthiş büyük ailesinin parçalarıyız.

    -Ve biliyorsunuz gerçek şu ki; ihtiyacımız olan tek şey sevgi.

    -Onları kalbine ilet

    -Böylece birilerinin önemsediğini bilecekler.

    -Ve hayatları daha güçlü, özgür olacak…

    -Tanrının taşları ekmeklere çevirmesiyle bizlere gösterdiği gibi.

    -Bu yüzden hepimiz yardım eli uzatacağız

    -Sen üzgün ve dışarıda kalmışken, hiç umut yokmuş gibi görünür

    -Ama eğer düşebileceğimiz başka yol olmadığına inanırsan

    -Fark etmemizi sağla, sadece bir değişim gelebilir

    -Birlik halinde ayakta durduğumuzda.

    -Biz dünyayız, biz çocuklarız

    -Daha parlak günler yaratacak olanlarız…

    -Bu yüzden hadi birşeyler dağıtmaya başlayalım!

    -Yarattığımız bir seçenek var

    -Kendi hayatlarımızı kurtarıyoruz

    -Bu doğru, daha iyi günler yapacağız

    -Sadece sen ve ben…

    -Biz dünyayız!..

    Yüzeysel olarak temizlenir eskilerin dediği gibi kaynanmın gördüğü yeri yap görmediği yeri boşver :)


    Gelecekte bir tarihe yada geçmişte bir tarihe gitme şansın olsaydı hangi tarihe neden gitmek istersin?

    Sigara içmem, alkol içmem, nargile içmem, şeker tuz ve unlu mamuller den kaçınırım, aburcubur çok nadir yerim düzenli spor yaparım. disko bar gitmem karanlık sokaklardan uzak durur aydınlık da gezerim oldukça sağlıklı ve düzenli bir hayatım var hatta fazla sıkıcı ve düzenliyim insanlara iyi davranır iyi konuşur iyi geçinirim iyilik beyazlık güzellik felsefemdir yerlere çöp atmam atanı görürsem gider yere attığı çöpü alır çöp kutusuna atarım iyi biri olmaya çalışırım :) ama ama lakin kalabalık ortamlarda özellikle o ortamdan kaçmak isterken kaçamazsam orda tutmaya çalışan biri olursa ve o ortam fazla gürültülüyse bir miktar panik atakla başlayan siddet dürtüsü olabilir. Genelde bişeyler kırılır kemik gibi birileri üzülür ve sonra uzuuuuuunca bir yalnızlık. En kötü huyum bu olsa gerek. Gerçi bu da şimdiye de 3 kez başıma geldi piskolojik bir şey olsa gerek

    En son It filmine gittim 2017 versiyonuna onun bir de1990 versiyonu vardı eski versiyonu çocukken beni oldukça korkutmuştu yeni versiyon ise yaşımdan dolayı sanırım pek etkilemedi.


    Bir kitap yazacak olsan türü ve konusu ne olurdu?

    İçimdeki ben şu an hang son doong gibi mağaraları gezip fotoğraf çekip dünyayı fantastik yerleri gezerek gününü gün ediyor ama ben elimde telefon iş başvurusu yaparak hayatım daha ne kadar boktan olabilir acaba sorusuna cevap arıyorum. Yavaş ilerleyen biriyim kaplumbağa gibi ama ilerleyen biriyim yani evet hayatım boktan ama düzeltebilirim :)


    Hayatına yeni giren ama sana saygı duyan değer veren kendinden çok onu sevmeni sağlayan bir kişi ile ömrün boyunca zorluklar ile uğraşıp didindiğin mesleğin arasında kalsan hangisini seçerdin?

    Bu konularda çok fazla düşünmek istemem inançlı olmaya çalışıyorum malum inanç insana bir amaç sunar iyi olmak için tabi abartılmadığı sürece ama açıkcası inanç konusunda karmaşık bir düşüncem var ve öldükten sonra sonsuz bir cennet (her istediğinin olması) olayı ve uzun bir cehennem sonrası yine cennet olayı bana sıkıcı geliyor. Armut piş ağzıma düş desen oldu, az uğraşmak istiyorum ağaca tırmanayım desen oldu, ah düştüm canım acımasın desen oldu sıkıcı. Ve mö bilmem kaç senelerinden beri dünyada yaşayan trilyonlarca insan ruhu nerede kıyamete kadar arafta mı takılıyo bilmiyorum. Bu yüzden biraz fantastik düşünüp bir yanım ile reenkarnasyona inanıp kıyameti de buzul çağı, dünyanın sular altında kalması, ateş yağmuru vs gibi günümüzde nükleer bir kıyamet olabilir hastalık olabilir hatta şu ön görülen teknolojik bir robot istilası bile olabilir bu tarz bir kıyamet ile dünyanın nüsüf azaltma işi olabilir diye bekliyorum :) uçuk bir düşünce ama bazen bir başkası gibi hissetmek, yolda yürürken birini hayatında hiç görmediğim halde sanki ömrü boyunca görmüş gibi hissetmek, o anı daha önce yaşamış gibi dejavu olmak ki bu bende uzun sürer ve sonra yaşanacak şeyleri söylerim ve aynısı olur. bunlar bir yandan korkutucu bir yandan da bu tarz şeyler düşünmeme sebep oluyor. Kısaca cennet ve cehennemden se reenkarnasyona inanmak beni daha çok rahatlatıyor. Cennetin ve cehennemin de bu hayatta yaptığın iyi şeylere karşılık sonraki hayatın daha iyi kötü şeylere karşı ise hayatın daha kötü olur gibi bir şey tabii bu benim düşüncem :) ve açıkcası şunun şurasında en fazla 40-50 sene daha yaşarım bu tarz şeyleri çok da düşünüp strese girmek istemem "stres ömrü kısaltır" Sonunu düşünen hayattan zevk alamaz ve eninde sonunda ölmeden asla bilemeyeceğim bir sorunun cevabını düşünmek yorucu.

    Professor marston and the wonder women (film)

    vier minuten (film)

    The 100 (dizi)

    Uno nouvelle amie (film)

    Şimdilik bunlar geldi aklıma diğerlerini yazmışlar tekrar yazmıyım dedim :)

    Mike Oldfield-Nuclear


    Kraterin kenarında duruyorum

    Aynı daha önce kahinlerin söylediği gibi

    Şimdi tüm küller soğuk

    Kurşun kalmamış, közler sönmüş

    Havadaki fısıltılar, masallar anlatırlar

    Ölen kardeşler hakkında

    Kimsesizlik, yıkım

    Biz ne yaptık böyle, her şey yanlış gittiğinde

    Sirki izliyorum kenardan,

    Oyunların başlaması için

    Gladyatörler kılıçlarını çekti

    Saflarından mahşere doğru

    Ben nükleerim

    Vahşiyim

    İçerden parçalanıyorum

    Kırık camın ortası gibi

    Saflığını yitirmiş

    İçerde, derinlerde

    Terk edilmiş çocuk

    Ölüler diyarının kenarında duruyorum

    Dipsiz uçuruma bakıyorum

    Ve bir mucize umuyorum

    Tüm bunlardan kaçabilmek için

    Havadaki fısıltılar, masallar anlatırlar

    Yitip giden bir hayat hakkında

    Kimsesizlik, yıkım

    Biz ne yaptık böyle, her şey yanlış gittiğinde

    100 defa aynı şeyleri anlattığı ve anlattıkça gaza geldiği ve sesi yükseldiği için annemden kaçtım mutfakta bir bardak kahve yaptım netim kısıtlı olduğu için film, dizi yada insta giremiyorum saat geç oldu artık muhabbet bitse de eve gitsek diye beklerken forumdan gelen iletilere cevap yazıyorum :)

    hibiskus valla süpersinnnn bu ne hız böyleee

    Gece uyuyamıyorum uyuyunca kabusla uyanıyorum o yüzden gün ağarana dek "amaaaan uyuma boş ver aç bir dizi izle" diyorum doğal olarak 1 sezon sabaha kadar bitmiş oluyor :) geçen mesajdan sonra sex education ve 4 film daha izledim yakında kendimi sanal dünya da hapsolmuş bulacam :)

    Hafif yağmurlu ve gri havaya inat cıvıldayan iki adet kuşun karşısında elimde bir bardak kahve ile oturmuş bir yandan manzarayı izleyip bir yandan gelen mesajlara bakıp cevap veriyorum. Bu arada sanırım o kuşlara mart gelmiş çok ilginç şeyler yapıyorlar 🤨