Hibiskus adlı kullanıcının mesajları

    Iş başvurusuna çağırdılar ama 3 saatlik mesafede. Neymiş bulunduğumuz ilçe için de geçerliymiş toplu görüşme yapılacakmış 😪 4 vesait ile sıkıyosa siz gidin diyecem ama yemiyo :) şu an bir çay bahçesinde oturmuş gitmek ve gitmemek arasında kendi içimde oylama yapıyorum. Nihayetinde o kadar yolu gidip "üzgünüz uygun bulunmadınız" sözünü duymak da var.

    arkadaşlar kimler nereli ben adana ???

    En zor cevapladığım soru :) İsviçre zürich de doğdum Walt, wetzikon, Istanbul, Antalya derken 30 dan fazla şehirde yaşadım anne Kastamonu baba İstanbul ama onlarda gezgin tam bir yer söylemiyor tek bildiğim Kafkas ve tatar geçmişim olması :) Dünyalıyım dünyalı :)

    Çok hobim var düzenli bir şeye bağlı kalmam ama şu sıra kuyumculuğa merak sardım kola kutularını eritip şekil vererek kolye uçları yapıyorum eğlenceli bir hobi :)


    Bu soruyu kadın mı erkek mi cevaplayacak bilmiyorum o yüzden şöyle sorayım.

    Kendi cinsinden birine aşık oldun o da sana aşık ve ailen öğrenip kötü karşıladı bu durumda ne yapardın?

    Hayır bir de arkadaşım (!) burnunu sokmasa daha da sürermiş bir de zaten aram açık,2 yıldır konuşmuyordum.Bana 2 yıl içinde hiç bir şekilde cevap vermiyor,arkadaşlarıma “ONUNLA ARKADAŞ OLUN”DEMEDİĞİME RAĞMEN arkadaşlarımın (!) onunla konuşup HATTA ONDAN HOŞLANIP bana “sen hoşlanmazsam ben hoşlanırsam ne tepki verirsin?”diyip,aklını çelerlerse onunla küsüp,tabii ki benim manyak olduğumu düşünür dşşfösllglslf

    Mükemmel arkadaşlarım var yaaa biri de benim ne yaptığımı düşündüğümü söylemiyor

    Bu konu daha çok benim derdimi anlatma şeyim oldu ldldlösögmmd

    Kötü olmuş biraz da karmaşık. Benimki tam anlamıyla güven bıçaklama olayıydı 7 yıl boyunca sinsice güven tohumları ekip sonunda da filizlenen çiçeklere satırla girişip tazmanya canavarı gibi darma duman etti üstüne de benzin döküp yaktı keleş :)

    Ben de şu an onu tanımamayı dilerdim.2 yılımı ona harcayacağım düşüneceğim zamanı çok daha iyi değerlendirebilirmişim.2 yıl hiçbir şey içinmiş.Benden bence ölesiye nefret ediyor ve TEK TARAFLI bakarak ve en son ana kadar HİÇ BİR TEPKİ vermeyerek beni olmadığım biri olduğunu sanıyor.Konuşmak isteyen insan da daha çok tanımaya çalışmaz mıydı?Kendinden başkasını düşünmeyen birisi için...

    O yüzden tanışmamış gibi unutsam da olur.Nasıl olsa BEN ONA YARAMAZMIŞIM DLŞSŞFSLÖSÖDÖSÖDÖMFÖB

    2 yıl yine iyi bazılarının anlaması 7 yıl sürüyor benim gibi :)

    Evet insanlara zaten temelde kendimizi açıklamaya çalışırken zorlandığımızı düşünürsek bir de detaya girersek çıkamayız herhalde :) Ancak ben daha çok kendimi anlayabilmek için bunu anlamaya çalışıyorum galiba ya da çok kasmadan kendimi de zorlamamam gerekiyor da olabilir bu konularda :)

    Merak etmek, açıklama istemek, detayları bilme arzusu güzel şeyler bende bu daha çok evren gezegenler insanlığın varoluşu gibi şeylerde bir miktar canlanıyor :) ama kendimi açıklamak zorunda olmak pek benlik değil sanırım bu yüzden daha çok "beni nasıl görüyorsan öyleyim" diyorum :) çoğunlukla 28 yaşında olmama rağmen 18 yaşında hatta bazen 16 yaşında muamelesi yasalarda pek tınmam güler geçerim :)

    Buraya sadece biseksüel olduğumu düşünerek geldim terimler üstüne terimler öğrendim. İnsanın kafasının karışmaması zor :) terimleri bilmem kadınım kadın bedenimi seviyorum ama kadınsı giyinmeyi sevmiyorum üşengeçlik de olabilir çekingenlik de. Cinsel tercih konusunda ise erkekleri de kadınları da cezbedici bulurum. Ruhsal yakınlık da ise kadınları daha yakın bulurum kendime. Erkeklerle genelde kanka olurum lol, pubg oynar maç yaparım ama kadınların yanında çekingen ve daha dikkatli davranırım. Şunda buyum bunda şuyum diye uzun bir açıklama yapmaya çalışmaktansa hoşlandığım kıza yada hoşlanmadığım erkeğe direk ben geyim demek daha kısa ve öz sanırım :) bunu da dün izlediğim imagine me and you filminde ki Lucy karakterinden öğrendim :)

    Eğer verdiği acı güzel anıları düşünmemi engelliyorsa iyi şeyleri düşünürken birden kötü anılar geliyorsa aklıma ve gülmekten çok ağlatıyorsa beni, tüm o iyi anıları da alıp gitsin isterdim. Hiç tanımadığımız o güne dönemiyorsam hiç tanışmamış gibi unutmak güzel olurdu.

    “Gel sensiz olmaz”😁

    En son sinirlendiğin anın ne?

    Çok nadir sinirlenirim ama 2 yıl önce Tatil için babamın yanına gittiğimde Babam abim ve yengeme kızmıştı havada bardaklar tencereler uçuşuyordu zaten babamın yanında olmayış sebebim bu şiddet tavırlarıydı içimden "yine olmasın, sakın bana dokunmaya kalmasın, o kadar gel ye yalvardı bir dava vurursa affetmem" derken odadan çıkıp elini havaya kaldırarak üstüme yürüdü sonra elini indirip yanımda geçip gitti kapının önüne çıkınca yere oturup ağlamaya başladı kalp hastalığı vardı. O an o haline üzüldüm ama yanına gitmedim keşke ölse dedim. Sonra bu dediğime pişmak olup aynaya yumruk attım parmağım kırılmıştı evi terk edip geri dönmemek istedim ama yapamadım ve kendime karakterime aileme herşeye sinirli ve öfkeliydim.


    Yaptıktan sonra ölümüne pişman olduğun bir şey varmı?

    Başak burcuyum yükselenim Aslan. Bende pek burçlardan anlamam ama bir zamanlar sorunlu bir kişilik olduğumu düşünerek bu sorunun burcumdan kaynaklandığını düşünmüştüm ve sonra kendi burcumu pek sevmediğimi anladım bazı konularda evet başak burçlarının çoğu birbirine benziyor ama cinsel tercih konusunda burcun bir etken olduğunu sanmıyorum. Tanıdığım 7 başak burcunun hepsi koyu hetero birinden şüpheliyim gerçi :)

    Spor yapma olayı iyiymiş ya ben ne zaman başlasam bi kaç gün sonra bırakıyorum ^^ Bir de çalışırken benim için imkansız gibi helal olsun :thumbup:

    Bende bağımlılık yapan tek şey spor. Cılız bir yapım vardı ve kısaydım 18-19 yaşlarımda uzamak, kilo almak ve biraz fit görünmek için başladım sonra devam etti bazen hafif bazen ağır bazen sadece ısınma bazende ağırlık yada taekwondo bazense sadece yoga ama hergün 1 saat mutlaka yaptığım bir şey :)