Hibiskus adlı kullanıcının mesajları

    Bir zamanlar hevesle gitar alıp kenara atmıştım geçen ay çıkarttım tekrar başladım öğrenmeye tabiki kendi çapımda :) youtube da sıfırdan gitar bıdı bıdı diye bi sayfadan devam ediyorum bakalım adamın dediği gibi ders sonunda bi cacık olacakmı :D gerci şu an her ne kadar nota çalamasam da gitarı elime ilk aldığımdan daha iyi parmaklarım :)

    Valla hissizim öyle boş boş bakınıyorum dün gece kuzen misafirimdi sabaha kadar odamda pc de oyun oynadı tuşlara kafama vurur gibi vurdu manyak bide arkadaşıyla mikrofonla sohbet ede ede oooy oy sınav sonrası stres atsın diye izin verdim ama uykum var ve gündüz uyuyamamak gibi bir huyum var ?( neyse gidem bir kahve daha alayım sonra bir iki ders videosu izlerim :sleeping:

    Valla bilimsel veya ince detay bilmem ama ben bir kadınım kadın olmayı seviyorum cinsiyetimi seçebilsem yine kadın olmak isterdim ama lezbiyenim. Yani bir lezbiyen erkek gibi hissedecek diye bir şey yok aslında bence bu cinsiyetlerde, hislerde veya tüm bu şeylerde ve her şeyde hiç bir şeyin bir kesinliği yok. Sen o sundur ama böyle hissediyorsundur ama şöyle olmak istiyorsundur o başka türlüdür ama olduğu halinden memnunken bam başka bir şey hissediyordur :D yaa hem çok karışık bir konu hemde çok basit. Sen neysen ne hissediyorsan ne istiyorsan odur, bir başkası gibi hissetmek yada olmak zorunda değilsin. Tabiki başkalarının ne hissettiğini öğrenmek merak etmek güzel ama dediğim gibi Herkes kendine hastır BENCE :)

    Herkes karantinadan çıktı sanırım bir ben çıkamadım. Evde durmaya alıştım dışarı çıkmak istiyorum ama çıkıp ne yapacağımı bilemediğim için bir de şu maske olayı var klostrofobik hissettirdiği için takmayı sevmiyorum ama takmaz zorundayım o yüzden de biraz yine evde oturup bol bol oyun oynuyorum. Dün gece ev üstüme geliyor gibi oldu kendimi dışarı attım iki sokak yürüdüm bir apartmanın merdivenine oturdum 5 dakika sonra yine eve döndüm. inş yakında şu hastalık işleri tamamen biter.

    Kahvesiz yapamam demem başka bir seçenek varsa onu tercih ederim ama üşengeç biri olarak ve sallama çayları sevmediğim için ve şu toz kahvelerin yapımı çok kolay olduğu için yapıp içmek hoş oluyor hele bir de yanında kurabiye falan varsa tamam :) jacops'un yeşil olanı var monakh gold mu ne yazıyodu üstünde tam bakmadım onu severim hafif türk kahvesi ile filtre kahveyi anımsatıyo ve şekersiz sütsüz severim.

    kahve içip spotify dinleyip saatin 9 buçuk olmasını bekliyorum. Korona sağ olsun arkadaşlar ile tek buluştuğumuz yer olan Discord 9 buçuk dan sonra aktif olmaya başlıyor :) ekip gelse de oyuna falan girsek sıkıldım ?(

    Hep biliyordum sanırım yani şimdi düşününce çocukken de kız kardeşlerimden farklıydım his olarak hatta ailem bana sürekli tuhaf sorular sorar bende onlara tuhaf yanıtlar verirdim :) ciddiye almazlardı güler geçerlerdi o başka tabii :) ama tam olarak idrakına 23 yaşında vardım diyebilirim pek sosyal olamadığım tabiri caizse 17 yaşına kadar insanlardan uzak bir dağ evinde 17 yaşından 23 yaşına kadar da her 6 ayda bir şehir değiştiğimiz için 23 yaşından sonra nihayet sabit bir yerde oturmaya başlayınca iki insan tanıdım arkadaş falan edindim derken "heee hmmm demek bu böyle olduğun için böyle hissediyordum hmmm" falan dedim işte :)

    Pc kasası, kasaya bağlı telefon arka planında da yatak üstünde yeni topladığım ve katlamaya üşendiğim çamaşırlar içinde kaybolmuş hala çalmayı öğrenemediğim ama inatla denemeyi sürdürdüğüm gitar :D

    wapa bilmem de gabile diye bir uygulama var galiba sitesi de var google da çıkıyor orada 2-3 kişi çıkmıştı arkadaşça konuşan :) ama genelde dendiği gibi çoğu ya kadın resmi koyan erkek yada direk erkek. Bayağıdır kullanmadım o yüzden şu an nasıl bilemem

    Annen ile arkadaş gibi olman çok güzel bir şey ki ben de annemle öyleyim fşsçsççsçd

    Ailenizle aranızın iyi olması süper ben daha hiç bir konuda bir şey demeden alt komşuya kızıp bana patlıyorlar bide bunu söylesem direk önce kafa göz sonra kapı önü :) çok da tınmıyorum valla dinlemek isteyene sorana anlatırım sormayana bişey yok ileride bana gelip "kızım sen hayırdır niye söylemedin" deyinde diyeceğimi biliyorum ben :) hatta bi hareket var onu yapıp al sana cevap diyecem ardından ağzınım ortasına laaapppsss :D :D neyse ailenizle aranız iyiyse hiç çekinmeyin direk söyleyin gitsin hayat kısa olabildiğince kendiniz gibi yaşayın.

    Sanatçı ruhlu biri değilim ama sanatın her dalında hoşuma giden şeyler vardır ve bence sanat kişinin kendisi için yaptığı şeydir. Başkası için yapılan şeyler sanat değil italat ihracattır :D bir kız vardı adını hatırlamıyorum ama çocukluğundan büyüklüğüne hep günlük tutmuş daha sonra sanırım ölmüştü her neyse kız öldükten sonra günlüğünü buluyorlar ve o şekil bu şekil kızın günlüğünde yazdığı şeyler duygu patlaması falan yapıyor derken kitabı basılıyor vs vs yani bir günlük sanat kategorisine giriyor. kız bunu toplum için mi yaptı hayır, sanat olsun diye mi yaptı hayır, kendi için yaptı belki yazmak hoşuna gidiyordu belki ileride okur bu günleri anarım diye yaptı bilemem. Velhasıl kelam insanın yapmaktan hoşlandığı her şey bir sanattır.

    Sanırım hatırlamıyorum.


    Neden insanlar üzüldüğü zaman sadece kendilerini düşünür?

    Çünkü bencil varlıklarız. Ne kadar sencilim desek de, her sencilliğin altında da bencillik vardır.


    Ne dersen de laf anlamayan sabit fikirli ama ısrarla senden fikir almaya çalışan sevdiğin birine Laf anlatmaya çalışır mısın yoksa isterse alınsın darılsın diyerek konuşmak istemediğini falan söyleyip kestirip atar mısın?

    Beni de beraberinde kurban olarak götürebilirler.Burada durmaktan iyidir fşsççsçsçdçd İnsanlardan da hayır yok :,)

    Uzaylıdan da hayır geleceğini sanmam ya neysseh :D acısız bir ölüm olsa yeter :D

    dayannnnnnn son kotu günlerimiz geçicek hepsi omzumuzdaki yuk kalkicak ve çok güzel bi yaz bizi bekliyor suandaaa

    Mı acaba yoksa 2020 bize gülmeye devam mı edecek :) valla şu uzaylılar gelsin de alsın götürsün beni yetti gali