ediz. adlı kullanıcının mesajları

    Anlatmak zorun'da değilsin sanırım, ama anlayış önemli ailen sonuçta yanlış anlamadıysam ayrılacaklar? bunun toksikoloji sini ile annenin durumunu ele alman gerekir stresli günler geçirebilir bence gözlemleyip söyleyebilirsin ama dediğim gibi verdiği nasihatler senin o yönde olmadığına inandığı veya sandığı için diyor bence sürekli böyle bir konu açılıp öyle diyorsa bence tepkisi iyi olmayacak gibime geliyor yada ben öyle sanıyorum uzun lafın kısası sonuçta anneni sen iyi tanıyorsun teksini en iyi sen bilirsin sonuçta ama eğer kendi kendine yaşama olanağın yoksa veya senide istememe durumu olabilir belki babana görmede vs bunları göz önünde bulundur bence. Umarım dilediğin gibi bir hayat geçirirsin.

    Teşekkür ederim :) Pek sanmıyorum güzel olacağını bir şeylerin fşsççsçaçdçfçf Malum finaller anksiyetemi tavana çıkarıyor hocamız mükemmel olduğu için haftaya bitecek olan finallerimizin üstüne son anda ödev verdiği için başka düşünecek bir şeyim yok şu an gisçsççdçfçf


    Yani herkesin bir derdi var sonuçta aslında, en iyisi mesela benim yaptığım başıma geleceklerin en kötüsünü düşünüyorum başıma gelse bile kendimi ona göre ayarlıyorum. denemeni tavsiye ederim :) ama sana kalmış bişi.

    Benim düşüncem ve benim ile aynı fikir de olan bir çok kişi vardır.


    Şöyle ki, bir insan bir şey yapmadan, etmeden önce düşünür olumlu veya olumsuz ama nereden düşündüğün önemli bence insanlar 2 çeşit düşünme olasılığı var biri beyin diğeri ise kalp'tendir. Ama bu güzel aşk duygusu karşında gördüğün insana kalpten gelen bir duygu ise biraz zor durumlara sokabilir ve karşılıksız veya karşın'da ki seni düşünmüyor ilgilenmiyor olasılığı ve olduğunu düşünürsek bu olay biraz üzücü olabilir sonuçta seviyorsun ve onu istiyorsun ama bazen'de vazgeçmesini bilmek gerek çünkü seni gerçek'ten seven insan senin yanında olur ilgilenir sahip çıkar demek istediğim her insanın kendine göre bir hal ve tavırları vardır birini veya bir şeyi unutmak için bin ton yapabileceği vardır mesela unutmak için başka bir şeyler ile ilgilenir veya başka bir olaya odaklanır hobi vb gibi yani lafın kısası bence senin yanında olmayan bir insana o kadar üzülmek saçma gibi geliyor bana , tabi şimdi söz konusu aşk olunca bir kalbe söz geçiremiyorsun ama her gün onu düşünerek kendine eziyet etmekten iyidir kalbin'den ne geçiyorsa onu yap derim.


    İstediğin her şeyin güzel olması dileğiyle :)

    Orayı biliyorum bir süre sonra Gold üyelik istiyorlar ve abuk sabuk insanlar var 😁😁

    Hornet premium üyelik istemiyor. Ayrıca işte daha fazla ve daha fazla görünmek icin premium üyelik ister alırsın istet almasın 😂

    Peki ne konuda yardımcı olmamızı istersin biraz daha detaylı Bilgi verirseniz daha iyi olur çünkü 😀