İfade özgürlüğü bence başkalarının özgürlüğüne müdahale etmediği sürece özgürlük kapsamında değerlendirilebilir ama karşı taraf bir konuda çıkıp bu benim özgürlüğüme müdahale diyebilir. Bu durum karşısında diğeri de senin şu davranışın da benim özgürlüğüme müdahaledir diyerek bir kaosa, içinde çıkılmaz bir durumun ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle karşılıklı anlayışla alakalı bir konu.
Posts by Ersan
-
-
Merhaba, ben Ersan
Ankara'dan katılıyorum
-
Lubunya'yı ilk kim kullanmış doğrusu merak ediyorum
-
Topluluk sayfasına abone oldum, sayfa yeni galiba.
-
Merhaba, Antalya'da travesti bar veya club tarzında mekanlar var mı? Bilen ya da gidenler varsa, önerilerini ve adreslerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler!
-
Merhaba, Bursa'da travesti bar veya club tarzı mekanlar var mı? Bilen ya da deneyimleyen varsa, önerilerini paylaşabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
-
Merhaba, İzmir'de travesti bar veya club tarzı mekanlar var mı? Daha önce giden veya bilen varsa, önerilerini paylaşabilir mi? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler!
-
Merhaba, İstanbul'da travesti bar veya club tarzı mekanlar var mı? Bilenler bildiklerini paylaşabilir mi? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler!
-
Merhaba, Ankara'da travesti bar veya club tarzı bir yer olduğunu duymuştum. Ancak adresini bir türlü bulamadım. Bilen ya da giden varsa, yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim!