Mihori adlı kullanıcının mesajları

    Selam, merhaba şuan tam olarak ne yazacağımı bilemiyorum umarım gerçekten kendime zarar vermemde bu sadece kötü bir anı olarak kalır.


    Ben Baran kendime Melisa diyorum. 19 yaşındayım. Yani nereden başlasam bilemiyorum ama ailem iyiydi bence en azından trans olmasaydım iyi bir ailem var diyebilirdim. Fakat ailem beni desteklemedi. Transfobik ve homofobikler. Beni arkadaşlarımın yönlendirdiğini düşünüyorlar.


    8 yıldan beridir kadın olmak istiyorum. Aileme açıkladım 4 yıl önce, ailem desteklemedi üstüme geldiler düzeldi dedim kendi içimde yaşayabilirim sandım, yaşayamadım dayanamadım tekrar söyledim.
    Yine desteklemediler arkadaşların yüzünden böyle düşünüyorsun, hepsi internette takıldığın kişiler yüzünden, 40 yaşında gelince pişman olacaksın, adam ol diye yaptım seni adam ol diye, namus davası öldürürüm seni, evlat katili yapacaksın beni. Bir ara dedim işe başlarsam bırakır mısınız beni evet dediler kendine bakabilcek düzeye gel evet dediler. Baktılar ki bu ciddi iş arıyor evden ayrılacak bu seferde namus davası öldürürüm seni dedi babam ve yine o laflar.


    Ve zaten erkek olmak canımı bu kadar yakarken ailenden kimsenin seni desteklememesi özellikle okumuş olan ablamın bile desteklememesi canımı çok yakıyor. Ben onun için herşeyi yaptım. Sırf mutlu olsun diye aileme kabul ettirdim sevgilisini normalde ailem kızıyordu biz aleviyiz onlar sünni diyip kabul etmiyorlardı ablamın eşini ben her gün ondan bahsederek iyi bir insan olduğunu anlatarak yumuşattım aileme birazcıkta olsa ablama yardımcı oldum. Ama ablam bunu kabul etmedi kadın olmak istememi ve beni desteklemedi. Asla kabul göremedim bu konuda ailem tarafından. Ve büyük ihtimalle kendime zarar vereceğim veya bir gün babam beni öldürecek. Çok fazla yardıma ihtiyacım var ama kimse yardım etmedi bana. Keşke transların ve homosexuallerin iyi karşılandığı bir dünyada yaşasaydım.


    Maalesef öyle bir dünyada yaşamıyorum. Ama artık inanıyorum ki tanrı ailem kadar kötü değil ve kadın olmama izin verecek. O yüzden görüşürüz. Bunu kim okur bilmiyorum ama basit bir hayatım oldu büyüdüm kimliğimin farkına vardım. Bu yaşadığım hayatta Video oyunları oynadım, animeler izledim mangalar okudum, yeni bilgiler edinmeyi sevdim, matematiği sevdim özellikle dershanedeki hocalarım sayesinde ve özellikle evrim ağacı sitesini takip edip bilim hakkında haberdar olmak çok hoşuma gidiyordu. Keşke onun gibi bende Kanada'da yaşasaydım belki herşey daha farklı olurdu. Artık daha fazla dayanacak gücüm kalmadı.

    HRT ye başlayacağım doktor eşliğinde ve kısaca olaylar bunlar

    - Az önce doktor aradı hastaneye gelmemi söyledi tek başıma pazartesi günü toplantı olucak annemde dediki hayır bende gelicem bende gelicem yoksa ilaca başlatmam seni dedi niye bu kadar çok gelmeyi istiyor bilmiyorum doktorlara ne gibi yalan söyleyecekler bilmiyorum bir ara ablamla konuşmasını yakalamıştım whatsappta birşeyler yapmamız lazım bir şekilde engellememiz lazım demişlerdi benim ilaca başlamamı

    - niye bu kadar acı çekmemi istiyorlar anlayamıyorum ne kadar çok acı çektiğimi anlasalar keşke

    - bir gün gitsin ablam beni öldüreceğini söylesin

    - annemle ben bu konu hakkında tartışırken annem soyunsun

    - babam kalp spazmı geçirince ablam senin yüzünden oldu desin kendisi 2-3 tabak yemek yiyor diye olmuyor da benim yüzümden mi oluyor?

    - babam ilaca başlatacağını ileride doktorun söyleyince o zaman evden gideceksin demesi

    - sonrada birde beni böyle 1 yıl boyunca kontrol etsinler tedavim geciksin

    - İleride intihar edince ben şöyle derler aaaaa çok iyi bir insanın hayatını mahvettik mükemmel

    Aileme açılmıştım bundan 2 yıl önce ve doktora git doktor eğer izin verirse cinsiyet değiştirmene bizde yardımcı olup destekleyeceğiz demişti şimdi doktora gittim cinsel tedavi yapan ve doktorda ileride cinsiyet değiştireceğimi söyleyince bir takım süreçten sonra aileme söyledim bunu ve babam dediki evden gitmen gerekecek öyle birşey olursa tam olarak ne yapmam lazım okumadım psikolojimden dolayı evden ayrılmam lazım çok geç olmadan nereye gitmem lazım tam olarak ne yapmam lazım?