nocturna adlı kullanıcının mesajları

    17 yaşımdan itibaren biyolojik olarak doğduğum bu cinsiyet bana hep yabancı geldi, sanki hayatımda bir eksik vardı ama adını koyamadım. hiç sevgili peşinde koşmadım böyle bir isteğim olmadı hiç. 22 yaşlarına geldiğimde içimde anlamsız bir şekilde kadın olma arzusu yerleşti, neredeyse her gece yatmadan önce kadın yada trans olmayı arzuluyordum, yıllarım böyle geçti. mesela saçımı sürekli kadınlar gibi uzattım. aslında bu durumdan korkuyordum, arkadaşlarım var ailem var, kadın olma fikri uçuk geliyordu yada bir trans olabileceğime ihtimal vermedim hiç


    herşey kendi ayarınsa giderken 6 ay önce yoğun bir şekilde kadın olma arzusu yaşamaya başladım önce sakalları kestim, aynada görmek çok rahatsız etmeye başladı, nerexeyse bir günde 3 defa traş olurken buldum kendimi sonra buda yetmedi sakal bölgeme tüy dökücü kullandım, bu çok aptalcaydı. sonra göğüsleri büyütmeye çalıştım ve arsından kilo vermek için diyet yaptım ve bugün ise doktor kontrolü olmadan hormon ve anti androjen ilaçları kullanırken buldum kendimi, hayat cidden ilginç..

    şuan 2.ayım anti androjen ve hrt ilacı almaktayım ve 2 aydır, belirli aralıklarla dahiliye doktoruna gidip hormon değerlerimi kontrol ettiriyorum. internet üzerinde edindiğim bilgiler doğrultusunda hormon değerlerinin ne olması gerektiğini az çok biliyorum, şuan bir sorun yaşamadım zaten dahiliye doktoru korkulacak bir şey durum olmadığını söyledi, şuan göğüs tomurcukları çıktı ve kaşınmaya başladı ve yüzde belirgin değişim yaşıyorum. benim derdim ameliyat olmak değil, bu disorfim en aza indirmek, neredeyse 20 yıldır uğraşmaktayım ve son 6 ayda hayatımı çok farklı noktaya getirdi.