Golemiri adlı kullanıcının mesajları

    Söylemezsen ileride pişman olursun belkide beraber olacağınız zamandan çalıyorsun. Tabi bu bir risk farklı bir tepkide verebilir. Burada önemli olan arkadaş olarak mı kalmak istiyorsun yoksa her şeyi göze alıp kız arkadaşın mı olsun istiyorsun? Risk almazsan belkide erkek arkadaşı olacak ilerde ve dost olduğunuz için sana her şeyi anlatacak ve seninse canın daha çok yanacak. Ben şu son bir aydır ne olursa olsun sonuçlar belirsizliklerden kurtulmadan yanayım.

    Doğru, çünkü benim hoşlandığım kızın şuan da 6 aylık sevgilisi var. Hoşlandığım kızla 8.sınıfta tanışmıştık ve şuan lise sondayken birkaç ay önce tekrar karşılaşma fırsatı bulduk(çünkü ben uzağa taşındım ve iki tarafında telefon hakkında sorunları vardı) bana özellikle benim için önemli olan sana anlatmak istiyorum, diyerek sevgilisini anlattığında fazla kıskandım ama o erkek arkadaşına sövmedim ya da öldürme hayalleriyle yeni günlere uyanmadım(hatta takdir ettim enişteyi, çünkü benim gibi olmak yerine itiraf etme cesareti göstermiş) Bana onu anlatırken baya mutlu anlatıyordu, anlattıkça heyecanlanırdı ve o her anlattıkça dediğiniz gibi içimde can yanması oldu ama o mutluysa çok sorun değil. O mutluysa bende mutluyum. O benim ondan hoşlandığımı biliyor muydu bilmiyorum ama benim birinden hoşlanıp hoşlanmadığımı ya da hangi cinsiyete ilgi duyduğumu sorup aşkın güzel, bulunca mutluluk verici olduğunu söylerdi. (Daha biraz önce ki konuşmamızda geçsede (Orda da şakasına ben sana yeterim, demişti xD), ilk tanıştığımız yılda da sormuşluğu vardır.) Sevgisini göstermeyi seven bir insan da olduğundan emin olamıyorum ama yinede onu sevdiğim için mutluyum x3

    Golemiri yani sende haklısın, ama söylemek tercih meselesi. Bence önyargılısın. Tabi benim fikrim. Sen ne dersin bilmem ama benim de korkularım oldu. Rahat olmaya çalış, bende bir arkadaşıma söyledim. Bana rahat olmamı ve özgür davranmamı istedi. Ben önyargılı bir insanım. Ve bu özelliğimden kurtulmaya çalışıyorum. Neyse sevgiler saygılar.

    Yalan değil x3, bencede önyargılı ve rahat olmayan bir insanım(bende düzeltmek isterdim :3) Haklısın aslında, rahat olmayı deniyeceğim. Tavsiye ya da önerin için teşekkürler ^^

    Bana göre demiseksüelliğimi bir kızla tanışmamla en net öğrendim.(hala onu çok seviyorum ve cidden eskisine göre onunla tanışmamla kendimi daha duygulu daha canlı hissediyorum, bana hiç hissetmediğim duyguları ve anları yaşattı. Aynı zamanda benim gibi her şeyden bıkmış birisinin amacını bulmasına yardım edip ayağa kaldırdı) ve bu durumumu söyleyebildiğim 3 kişi var. Ablam, en yakın olduğum arkadaşım(aramızda il uzaklığı olsada şuan, gelince ya da mesajlarda yine aynı oluyor aramız) ve internetten kendini kadın gibi hisseden arkadaşım. Açıkçası başta tedirgin olup kabul eden ablam, rahatça beni olduğum gibi kabul edense yakın arkadaşımdı. Sanırım ablama bunu açıklamaya çalışırken korkup ağlamam, arkadaşıma açıklarken ise biraz daha rahat ama yine hafiften tedirgin olmam onlara ne kadar yakın hissettiğimi gösterebilir, aynı zamanda benim ablam bazen kendisi hariç bir şeyleri eleştirebilen bir yönü de var ama benimle alakalı özel bir konu da çok bir şey diyip kırmaktan korkar(Belki şuanda benim zamanla düzeliceğimi düşünüyorda olabilir ama belki de ben onun hakkında fazla abartıyorumdur).