bende biseksüel olduğumu düşünüyorum yardım eder misiniz
Posts by Puding_2
-
-
zaman ayrıdığınız için teşekkürler
-
Senin sonucun:
Biseksüelmuhtemelen biseksüelsin!
Bu, birden fazla cinsiyetten insanları çekici bulduğunuz anlamına gelir (yani erkekleri ve kadınları ve belki aradaki her şeyi de seversiniz). Yine de panseksüel olman da olası. Bu, cinsel kimliklerinden bağımsız olarak insanlardan etkilendiğiniz anlamına gelir.
Çoğu zaman eşcinsel ve biseksüel insanlar başkaları tarafından ayrımcılığa uğrar, ki bu tamamen doğru değildir. Bu yüzden, güçlü kalın ve gerçek tutun! Olduğun halinle mükemmelsin! Ama eski zamanlarda eşcinsellik ve biseksüelliğin gayet iyi olduğunu ve hoş karşılanmadığını biliyor muydunuz?
Sonuç yine de yanlış olabilir. Hangi cinsellikle özdeşleştiğin hala senin işin.
-
Ben Gey miyim? Testi Sonuçları:
Biseksüel: 52.63%Biseksüel: 52.63%Heteroseksüel: 31.58%Heteroseksüel: 31.58%Gey: 15.79%Gey: 15.79%
Biseksüel: 52.63%
çoğunlukla böyle
-
-
Cinsel yöneliminiz 53.6% karşıcinsel, 64.3% eşcinsel; bu sizin biseksüel çeyreği'de olduğunuzu gösteriyor. idrlabs sitesinde böyle bir test vardı 3 4 defa çözdüm çoğunlukla böyle çıkıyor
-
çok teşekkürler
-
Dokunmak ve sarılmak, cinsel çekim yaratabilecek davranışlardan biri olabilir, ancak her zaman öyle olması gerekmez.
Cinsel yönelim, kişinin romantik ve cinsel olarak hangi cinsiyete ilgi duyduğunu belirleyen bir kavramdır. Biseksüellik, bir erkeğin veya kadının hem erkek hem de kadın cinsiyetine karşı romantik ve/ya cinsel çekim duyabilme durumudur.
Kadın vücuduna karşı bir çekim hissetmek, sarılmak, el tutuşmak ve dokunmak istemek normal bir şeydir ve cinsel yöneliminizle bağlantılı olabilir. Öpüşmek istememek de tamamen normal bir duygu olabilir ve yine kişisel tercihlerle ilgilidir.
Rica ederim.
kadın vücüduna karşı bir çekim hissetmek biseksüelliğe göre mi heteroseksüelliğe göre mi normal?
-
heteroseksüel miyim yani
-
Dokunmak ve sarılmak, cinsel çekim yaratabilecek davranışlardan biri olabilir, ancak her zaman öyle olması gerekmez.
Cinsel yönelim, kişinin romantik ve cinsel olarak hangi cinsiyete ilgi duyduğunu belirleyen bir kavramdır. Biseksüellik, bir erkeğin veya kadının hem erkek hem de kadın cinsiyetine karşı romantik ve/ya cinsel çekim duyabilme durumudur.
Kadın vücuduna karşı bir çekim hissetmek, sarılmak, el tutuşmak ve dokunmak istemek normal bir şeydir ve cinsel yöneliminizle bağlantılı olabilir. Öpüşmek istememek de tamamen normal bir duygu olabilir ve yine kişisel tercihlerle ilgilidir.
Rica ederim.
teşekkürler
-
internette lgbt testleri çözmüştüm çoğu doğru değil ama hepsinde biseksüel çıktı
kısaca özetlemek gereksirse kadın vücudu hoşuma gider sarılmak el el tutuşmak dokunmak isterim ama öpüşmek istemem (erkeklerlede)
-
ya da biseksüel olduğumu nasıl anlayabiliirm bir süre heteroyumdur diye kendimi geçiştirmiştim
-
dokunmak sarılmak gibi şeyler cinsel çekime girer mi
-
cok teşekkürler
-
merhaba
-
merhaba, kendimi biseksüel olarak tanımlıyorum ama erkek vücuduna karsı bir şey hissetmiyorum erkek organlarından iğreniyorum ama kadın vücudu hoşuma gidiyor romantık ve cinsel çekim hissetiyorum erkeklerde sadece romantık yardım edin lütfen kızım