Metehan Beyy adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar. Adım Mete ve 25 yaşındayım. Yaklaşık 2 yıldır İstanbulda yaşıyorum. Ailevi nedenlerden dolayı mecburi olarak buraya taşındık. Tarih bölümü mezunuyum ve şuan da Formasyon alıyorum.

    Ben bir eşcinsel erkeğim. Ve bunu bilen hiç kimse yok. Kimliğimden dolayı kimseyle arkadaşlık, dostluk kuramıyorum. Amacım hep yurt dışına kaçmaktı fakat başaramadım. Şimdi eğitimime uygun olarak Öğretmenlik için çabalasam da bunun doğru bir karar olup olmadığı konusunda endişeliyim! Zira ülkemiz çok homofobik ve bu ülkede yaşamak hatta böyle bir konumda çalışmak ne kadar doğru olur? Mutlu olabilir miyim? Pişman olur muyum asla emin olamıyorum.

    Bunun haricinde yapabilecek başka bir yol da bulamıyorum. Çaresizim. Ailemle yaşıyorum ve herhangi bir gelirimde yok. Onları üzmeyide hiç istemiyorum. Gelecek kaygısı, ülkenin malum durumu ve ekonomik problemler, yapmam gereken bir zorunlu askerlik süreci, insan baskısı kısaca hepsi her yönden beni sıkıştırmaya devam ediyor. Kendimi gerçekten bazen düşünmekten felç olmuş bir şekilde buluyorum. Ama asla çıkar yol bulamıyorum! Ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? En baştan itibaren hata üzerine hata mı yaptım? Nedeen böyleyim? Niçin herkes gibi yaşayamıyorum liste uzayıp gidiyor.

    Değerli tavsiyelerini bekliyorum. Sevgiler...

    Merhaba. Öncelikle çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Ben bir eşcinselim ve henüz bu anlattıklarınızı yaşayabildiğim biriyle karşılaşmadım. Hayatın karşınıza çıkardığı bu durumu iyi değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

    Korkularınıza gelirsek emin olun neredeyse hepimiz bu korkuları malesef hiç haketmesekte yaşıyoruz. Yalnızlıktan ve gizli olmal zorunda olmaktan dolayı kaç lez ağladığımı hatırlamıyorum. Ama bu oyunun kuralı güçlü olmak. Güçlü olursak her şeyi aşabiliriz. Şimdilik aşkınıza odaklanın bence. İleridenne olacağını bilemeyiz. Ayrıca gizlilik daha rahat etmenizi sağlayacaksa bırakın herşey şimdilik gizli olsun. Siz ruh eşinizi bulmanızın tadını çıkarın.

    Bu arada, darısı başımıza :))

    Çok merak ediyorum sadece arkadaş, dost edinebilecdğümiz bir yer mekan bulunuyor mu? Uygulama da olur ama ben bugüne kadar bulamadım. Bulabilen var mı? Yalnızlıktan galiba gebereceğim :)