Posts by Gokce1206
-
-
açılmalı diye oy versem de bence açılması doğru değil toplum bu kanala hazır değil
aynen doğru söylüyordun aslında ben yazacaktım
-
Bu Gemlikte sıkıldım Bursa'da iş bulup çalissam barınma ve kira fiyatları pahalı bundan dolayı ev arkadaşı arıyorum zaten ileride Belçika, Hollanda gibi ülkeler gidene kadar kalacağım
-
-
Bende saç dökülmesi var Ben trans kadınım kazadan dolayı başımda yara vardıdaha başlamadım cinsel uyuma ve ilaçlara başladım zaman saç dökülmesi durur mu
-
Tengricilik
-
Ailem ve çevrem kabul etmez yeni çevre yapmam lazım çünkü çevremde saç uzatmak kadınsı olarak algılıyor ve saçı kısa olan ve pantolon kadına ait değil görüşleri var birde bırak Bülent Ersoy'u huysuz düşmanlar
-
Ailem yanlış yolda olduğumu sanıyor ben aile ve çevrem yanımda olmaz çünkü
-
Aynen Blue katılıyorum küfür eden ve futbol takımı tutan kızlarda var güzel söylüyorsun ancak neredeyse pantolon ve kısa saç kadına ait değil olan çevrede yaşıyorum ben bunlardan ayrılacağım çünkü benimki bunlar alakası olmadığı gibi heveste değil ve cinsel organımi sevmiyorum
-
Güzel bilgili yazı anladim ancak ailem karşı çıkıyor ve çevrem ise Bülent Ersoy düşman ve huysuz öldüğünde üzülmeyen çevre ben çevreme kadın olarak görün diyemem buradan ayrılmak gerek koskoca Gemlikte 1 kişi biliyor o da destek çıktı
-
Ben trans kadınım bu yıl kaza geçirdim başımda yara var biraz ertelemek zorunda kaldım her neyse bu heyetten geçmek zor mu kolay mı