hibiskus valla süpersinnnn bu ne hız böyleee
Posts by blackeagle
-
-
ben bıkac kez kendı hemcınsımle aldatmıstım eger kı bu aldatma sayılırsa tabııkı
-
amacsızca kalıtelı escınsel sıtelerı arastırıyorum kendımı kabul ettıkten sonra hayatım tamamen degıstı ve hıckımse hıcbırsey benden onemlı degıl hayat benım ve ıstedıgım gıbı yasarım:)))))
-
narrcos mexıco
the umbrella academy
sex educatıon
the kındness dıarıes
grace and frankıe
masum:))))
-
gözgöze geldıgınde nefesının kesılmesıdır
-
insanlar bu konuda eğitimsiz ve herseye dini acıdan bakmayı cok sevıyorlar sonuc olarakta lgbt bıreylere bakıs acıları herzaman olumsuzdur onlara gore bıız hastalıklı ve cehennemlıgızz ve bunun gerı donusu yok ama bılmıyorlarkı onlar karsı cınse nasıl ılgı duyuyorlarsa bızde hemcınsımıze bu ılgıyı duyuyoruz ve bu gayet dogall ama anlayana maleseff...
-
merhabalar ben bisexüel erkegim 29yasındayım istanbulda ikamet ediyorum sporla ugrasmayı sevıyorum ama kendımı rahat hıssedemıyorum ve kendım gıbı bısexuel bı spor hocasıyal bırlıkte calısmk istiyorum
iyi aksamlarrrr
-
doğa ben buarada memnun oldum bisexuel erkegım
-
doldurdum meltem bence guzel bı calısma olmuss umarım ıstedıgın sonucları alırsın
-
bisexuelım yıne de doldurmamı ıstermısn meltem
-
ben biseksüelim daha cok aktif yönelimim var ya siz ?
-
herkes yonelımını solesınde sonra yanlıs anlasılma olmasın ama
-
bi gün kaıkoyde toplanıp gıdelım ozaman arkadaslar madem herkes kadıkoyde takılıyor
-
çocukluk arkadasım bılıyor ben kendım onunla durumumu paylastım ve gayet olgunlukla karsıladı belkıde kadın olmasının bunda etkısı buyuktu dıger bı arkadasımda unıden kız arkadasım onuda cok severım ve ondan gızlemek ıstemedım
-
-
merhaba bende yeni kayıt oldum uraya umarım karsılıklı sohbetlerle bılgı alısverısıyle guzel arkadaslıklar kurabılırız..aklımıza takılanları rahatca sorup öğrenebilirizz