merhaba arkadaşlar trans bir bireyle tanışıp sevgili olmak konuşmak ve daha daha tanımak istiyorum . transları tanımak istiyorum içimden gelen yoğun bir istek var nedense . bunun için ne yapmalıyım translar ile nasıl iletişime geçmeyliyim . simdiden yardımlarınız için tesekkürler
Posts by schweppes
-
-
merhaba arkadaslar transsexuel yada travesti sevgilisi olan oldumu hiç . bir süre denedim aradım ama ://// malesef yapamadık sonra da bulamadım biraz dertlesmek istiyor gibiyim
-
uyumayan var miiii
-
cok zor ya bilgili olan insanları bulmak da zor
-
uyanık olan arkadslarrr ??? gece sizi de yükseltmedi mi
-
merhaba arkadaslar napıyorsunuz uyanık varmıdır
-
merhaba arkadaşlar daha öncelerden beri icimde trans kadınlara karşı bir hisler var fakat bunu kendime ve dısarıya nasıl yansıtıyorum veya nasıl yansır bilemedigim icin tam olarak hiç bi zaman kendimle bile yüzlesemedim... bir erkek olarak biraz belki bilgi belki denk gelememisimiz beni sıkıntıya sokuyor konusmak görüşmek istiyorum ama dert olucak gibi. biliyorsunuz trans bireyler icin ülkemiz sıkıntılı. bende bilgilenmek muhbbet etmek ve tecrubelerinizden birseyler ögrenmek icin buraya yazıyorum konusabiliriz mesaj atabilirinz burdan yazabiliriz bilgilendirirseniz ve muhabbet etmek isterseniz lütfen cekinmeyin ! tesekkür ederim !!
-
umarım bulabilirsin aradığını
-
her yolu deneyen bi erkek düşün o zaman sebebi farklı olamazmı
sanmıyorum her yolu denediğini ayrıca söyle bir şey var yani her erkekten bunu görüyorsan garip de sadece 1 kisi ile denenip böyle söylemek bilmiyorum garipsedim . vüvut bu sonuc olarak tepki vermeli degil mi
-
erkek kadını orgazm edememiştir o noktaya ulaşamamıştır gayet normal degil mi . erkek için hemen boşalayım bitsin olay ama asıl olay o değil belki barzo bir erkeğe denk gelmiş olabilirsin
-
amacsızca kalıtelı escınsel sıtelerı arastırıyorum kendımı kabul ettıkten sonra hayatım tamamen degıstı ve hıckımse hıcbırsey benden onemlı degıl hayat benım ve ıstedıgım gıbı yasarım:)))))
bulabildin mi
-
evlenirim ya kafa yapıma uyarsa neden olmasın tabiiki
-
Rela diye bir lezbiyen uygulaması var. Facebook, Instagram gibi. Resim paylaşıp canlı yayın yapabiliyorsunuz falan. İlişki içinde olabiliyorsunuz birisiyle. Çin'den çıktığı için hep Çinliler var uygulamada. Ben Instagram'dan takip ettiğim birisini takip etmek için kullanmıştım da, lezbiyen olmadığım anlaşılınca banlandım birkaç kez.
bizim icin sayılmaz ama bu yani benim icin
-
merhaba eşcinsel olduğunuzu nasıl anladınız ben bir türlü karar veremiyorum bazen kadınlardan bazen erkeklerden koşlanıyorum ne olduğuma bir türlü karar veremiyorum kafayı yiyicem ne yapmalıyım yada nasıl yapmalıyım yardım edin
bende aynı durumdayım sanırım hatta daha garip bir hal içersindeyim transseksüellerden hoşlanıyorum sadece yani erkekler değil de sadece translardan . ve bir türlü ne yapacağıma nasıl devam edecegime karar veremiyorum malesef...
-
merhaba arkadaşlar bizim içim yapılan rahat ve telefondan bilgisayardan kullanabilecegimiz programlar var mı acaba sosyalleşmek adına ?
-
arkadaşlar merhaba ilginç bir şekilde translara karşı cok ilgi duyuyorum yani bir arkadaş bir sevgili edinmek istiyorum kendime . bir kaç defa bu girişimde bulundum ama hep hüsrana ugradım . erkek arkadasımla konustugumuzda da beni anlayısla karşıladı fakat bilmiyorum bir yardım almak istiyorum birileriyle bir şeyler konuşup paylaşmak istiyorum sanırım
-
ben de yeni insanlarla tanışmak istiyorum ama çekiniyorum arkadaşlarım biliyor tabi bisexsual oldugumu ama bilmiyorum kendim gibi insanlarla tanısamadım cok da fazla cekingen yapımdan dolayı
-
Kadıköy'de bir eşcinsel mekanın olduğunu doğrusu bilmiyordum, şaşırdım. schweppes
bir tek arka oda var zaten başka yok malesef
-
Ben de araştırdım,bildiğim kadarıyla Arjin cafe var.
arjin kafeyi hiç görmedim kadiköyde bayadır kadiköydeyim de . yani bir buluşma ayarlanabilir hep breaber
-
hiç trans birine aşık oldunuz mu ?