Posts by Nata
-
-
-
-
-
-
Sana şans diliyorum.Ve aşk gelir ve gider, ama her zaman yemek istersiniz.)))
Hayata olumlu davranın ve her şey kesinlikle iyi olacak!) -
Benzer bir durum vardı... Ve hepsi benim hatamdı. Bir başkasına gittim, bir manipülatör ve bir narsist ve beni kendi tarafına çekmek için her şeyi yapan çok kurnaz bir kadın ve ne yazık ki başardı. Bunun için sadece kendimi suçluyorum.Zaten 3 ay sonra geri dönmek istedim ama geri dönmeyeceğinden korktum.Ve vermediler.Eee beynim nerede... Hatırladım, düşündüm ama ... 21 yıl sonra onu bir sosyal ağda buldum, yazdım, sonra arama ve sonra varış.Şimdi farklı ülkelerde yaşıyoruz ve hiçbir şey solmadı, tüm duygular kaldı. Ve tekrar gelecek. Her gün iletişim kuruyoruz. Ve ne kadar zaman kaybedildi ... Uzun süre depresyondaydı ve kendini sürdü orda... Tek kelimeyle, bir zamanlar aptaldım... Sebebin ne bilmiyorum ama öyle bir şey olursa buluşup konuşmaya çalış, ne olduğunu öğren. sevgililer, karşılıklı olduğunda.Belki senin durumun farklı ama yukarıda yazdığım gibi sana ne oldu bilmiyorum. İyi şanslar ve en iyi dileklerimle, umarım sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz.
-
Dilbilgisi hataları için özür dilerim.
Umutsuzluğa kapılmayın - her şey yerine oturacak. -
Bütün problemler, insanlar nedense oturup acı şeyler hakkında sakince konuşamadıklarında ortaya çıkar, küskünlükler biriktirir, sitemler, sinirlerini bozar ve birbirlerinin hayatını mahvederler ve sadece acı olan hakkında konuşmanız gerekir.