mahirfilmi adlı kullanıcının mesajları

    MAHİR Sinema Filmi (2021)

    ORGANIK-KECIBOYNUZU-OZU-0c66.jpg

    Mahir Filminin Konusu: Mahir isimli gencin, cinsel kimliğini keşfetmesi, aile ve toplum baskısı yüzünden yaşadığı zorlukları ve onu intihara sürükleyen hikayesini anlataktacak film. . Mahirin her zaman yanında olan ablasının vefat etmesiyle artık onu babasından koruyan en iyi destekçisini de kaybetmesiyle. Ajansta çalışan ve hayali iyi bir fotoğrafçı olmak olan Mahir, baskıcı ve dindar olan babasından devamlı olarak şiddet’te görmektedir. Maruz kaldığı zorbalıklardan dolayı kapı komşusu ve abisi olarak gördüğü Ercan’a sığınır. Mahirin değişimini kabullenmeyen babası onu dini duyguları sömüren cinci bir hocaya götürür ve orada uğradığı tecavüz sonrasında... Mahir’in üzerinde kalıcı travmalar kalmasına sebep olur. Mahir bu süreçte arkadaşlarının desteklerine rağmen, her ne kadar kendisini toparlamaya çalışsa da mahir ne arkadaşları onun adım adım intihara sürüklenmesine engel olamamıştır. Bir gün Mahir kadın kıyafetleri giyerek sevdiklerine bir mektup bırakıp intihar etmiştir. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan filmin ( LGBT ) dünyasında yaşananları perde üzerine sinemaya ve dijital platforma taşıyacak.

    Mahir Filminin Teaser'i:

    Mahir Filminin Oyuncuları:

    Mahir Filmi Oyuncu kadrosunda;

    Rüzgar Ozan DİKİCİ,

    Hüseyin ELMALIPINAR,

    Şule KAN,

    Cemre Pelin ATEŞOĞLU,

    Emre KARAOĞLU,

    Avni Cihan DEMİR,

    Emre KARAOĞLU,

    Nur ORUÇOĞLU,

    Doğuş ARSLAN,

    Furkan YILMAZ gibi başarılı oyuncular Mahir Filminin karakterlerini canlandırmak için yer alacak.


    Dram türündeki Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Mahir filminin yapım şirketi “ Image Talents ” oldu. Yönetmen koltuğunda aynı zamanda Mahir filmin senaryo yazarı DOĞUŞ ARSLAN olacak.


    2021 Eylül ayında yayınlanması planlanan Mahir filmin çekimleri Temmuz 2021’de başlamış olacak. Not: Mahir filmi ile ilgili Reklam, Sponsorluk, Destek arayışı içerisindeyiz.


    Filmin Sponsorluk ve Reklam işleriyle ilgili [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz. her türlü iş birliğine ve desteğe açığız.