Display MoreYargılama geçirmiş olduğum kazanın kalıntılarını yaşadığım bir ruh haliyle kelam ediliş sebebim.
Kalıtsal bulguları bir nevi engelli oluşumun sebepleri.
Düşünsene bir sabah hiç birşey yokken ortada, sabahın ikindisinde feci bir kaza geçirişin ve ona dayalı engellerin.
Ben halen düzelemedim, hani hasarlı değilim ama hafif sekmem var, konuşmada eksikliğim var.
Bunlar hep bir ağızdan yıpratıyor ruhumu, bedenimi, benliğimi ve en vahimi ise insanlığımı..!
Üzücü...
Evet bunu bir insanın aniden yaşaması üzücü gerçekten, ancak ben her birimizin yaşama amacımız olduğuna inanırım hani sınanmak gibi değil ama yaşıyorsak bir nedenimiz olmalı ve onu bulmalıyız gibisinden. Eğer sende hayatta kalmışsan bir sebebi olmalı ya kendin için ya da başka insanlara dokunabileceğin bir sebep. Önemli olan onu bulma yolunda ilerleyebilmek. Tabi maalesef insanlarımıza engellerden bahsedince bi duraksayabiliyorlar bununla yaşamak belki zor olsa gerek haklısın ancak yine o insanların bir çoğununda düşünme ve empati veya sevgisizlik gibi çok daha büyük ve özelliklere çevrelerine zarar verdikleri engelleri var farkında değiller. O sebepten içindeki kendi var olan insanlığına inan bence dışarıdan etkenler olunca tabi azalıyor gibi oluyor ama dediğim gibi benim kendi düşüncem tabi ama belki buradan söylemesi kolay gelecektir bana, öyle düşünebilirsin ama gerçekten hepimiz için hala yaşıyor ve nefes alabiliyor olmamızın bir sebebi var, kimseye bakmadan önce kendi içindeki iyiliği bulmalı insan onu kaybetmeden sonra gerisi bir şekilde gelecektir zaten. Yine saçmaladım belki de konudan saptım kusura bakma