İnsandan başka hem kendi türüne hem dünya üzerindeki canlı cansız her şeye zararı olan başka bi varlık var mı? Ne hümanistliği
Kendimle çelişiyorum hep işte
İnsandan başka hem kendi türüne hem dünya üzerindeki canlı cansız her şeye zararı olan başka bi varlık var mı? Ne hümanistliği
Kendimle çelişiyorum hep işte
Yok yok direkt idam ettireceksin böylelerini. Yaşamaya hakkı yok bunların.
Bi yandan yaşam hakkının yüceliğine inanıyorum, bi yandan da böyle insanları düşünüyorum. Ne kendilerine ne topluma yararları var. Haklısın galiba, hümanist kalamıyorum
Beyni cinsellikten başka bi şeye basmayan bir sapığın sözleri. Feci. Ülkede tacize uğramayan çok az kişi kalmıştır herhalde. Belki ters gelebilir ama bazı insanların ceza ile de ıslah olamayacağını düşünüyorum.
Merhaba herkese *-*
Balık 🐟 *-*
Keşke online beraber oynanan oyunlar bulup bulup beraber oynasak ya. Katılırdım ben
Benim de doğum günüm kutlanmaz. Böyle şeylere değer veren biriysen biraz üzücü olması normal ama aslında sana verilen değeri o kadar da yansıtmıyo bu. Ve ben de o yaştayken ölmeyi planlıyodum. Hayatın bi noktasından başlaman gerekiyo, bunu kendine acı çektirerek yapamazsın. Bak ben yazım tarzından bile boş biri olmadığın sonucunu çıkardım, kendini ifade edebilen birine benziyosun. Sadece varım, değerim yok diye düşünerek zaman kaybetme. Klişe kastım biraz ama eğer kendini yalnız hissediyosan/hissedersen dinleyebilirim seni.
Aslında hep deriz eşcinsellik doğuştandır diye ama cinsel yönelimleri başka şeyler etkiliyor mu, bunun kanıtı yok. Belki zaman içinde de bir şeyler değişiyordur ve bu değişime açık olmalıyız. Bu, bizim hislerimizle alakalı olduğu için takım tutar gibi tutmak yanlış geliyo.