Dilan adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar,

    Belki bir cumartesi akşamı 10 dk ayırıp çalışmama katılım sağlamak isteyen olur diye tekrar bu konuya yazmak istedim :)


    Kısaca:

    Yardım arama tutumlarına ve cinsel yönelimin bu tutumlarla ilişkisine dair bir tez çalışması, 18 yaş üstü herkes katılabilir (heteroseksüel, lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel, queer). Soruları tamamlamak yaklaşık 10 dk sürüyor.


    Çok teşekkürler 😊  



    https://tr.surveymonkey.com/r/9DZ5VMT

    Merhabalar, umarım herkes iyidir. bir süre önce paylaştığım tez anketimi tekrar paylaşmak ve hatırlatmak isterim.


    Bireylerin yardım arama tutumları ve cinsel yönelimin bu tutumlarla ilişkisine dair bir çalışma. Soruları tamamlamak yaklaşık 10 dk sürüyor. 18 yaş üstü herkes ve her yönelim ve cinsiyetten herkes katılabilir. Katılımcılara ulaşmak benim için çok önemli. Doldurursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim :)


    https://tr.surveymonkey.com/r/9DZ5VMT

    Herkese merhaba,


    Klinik psikoloji yüksek lisansım için bireylerin yardım arama tutumlarına ve cinsel yönelimin bu tutumlarla ilişkisine dair bir tez çalışması yürütüyorum. Çalışmaya 18 yaş üstü herkes katılabilir (heteroseksüel, lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel, queer). Soruları tamamlamak yaklaşık 10 dk sürüyor.


    Özellikle LGBT+ bireylerin katılımı benim için çok çok önemli. Katkı sağlayıp, çevrenize iletebilirseniz çok sevinirim. Vakit ayıran herkese şimdiden çok teşekkürler 😊  


    https://tr.surveymonkey.com/r/9DZ5VMT