Venus adlı kullanıcının mesajları

    Romantizm denilince akla romantik akşam yemekleri,sürekli hediyelerle şımartma,romantik sözler,şiirler gelir.

    Bence romantizm böyle değil bunlar sadece sahte geliyor flsllslsöödösls

    Atıyorum sevdiğin kişiyle sahilde oturmak,kokoreç yemek,el ele korkmadan dolaşabilmek bile romantizmin bir parçası.

    Evet ya o kadar sinir bozucu ki,aklım almıyor.Sözde tehlikeliyiz ve ülke yönetimine el koyacakmışız gösöçsösödödmdöf

    Bir terörist demedikleri kalmıştı delircem

    Bence gene izinsiz yapılır,kötü bir şey de değil ki yapacağımız.Umarım her şey güzel olur :,)

    Onu 6 yıldır seviyorum. Onun hakkında yanlış inanışlarım ondan hep uzak kalmamı sağladı, bunu fark ettim. Bir ulaşabilsem, söylediklerin olur da...

    Çok iyi anlıyorum nasıl hissettiğini.Benim eski platonik aşkım hakkında yanlış inanışlarım olmadı ama bazı aptalca davranışlarımdan ve kötü arkadaşlardan dolayı benden nefret ediyor.Bence dediğimi gibi ulaşabildiğin an söyle ona

    Sevdiğim insanı, ona olan hatalı düşüncelerimi fark edişimi...

    Bence onunla konuşmalısın,henüz geç kalmış olamazsın.Sonuçta hayat kısa,ne zaman öleceğimizi bilemeyiz.Ben belki geç kaldım,elimdeki bütün inkanlar hep bu kararsızlığım ve yanlış insanlara inanmakta oldu,sen kalma :) Gerekirse ona onu ne kadar sevdiğini,pişman olduğunu belirt.

    İnsanlar farklılıklardan hoşlanmıyor,zaten sınıf ayrımı yapıyor insanlar.Bir de maalesef bazı lgbti davranışlarıyla diğer lgbti bireylerini yanlış gösterip,eşcinselliği hava atmak için kullandıkları için (kendileri öyle mi ona bile ne diyeceğimi şaşırdım)hepimizi sapık,dikkat çekmek için çırpınan,her gördüğümüz hemcinsten hoşlanan bireyler sanıyorlar.Nasıl kendilerine müslüman diyip de dini kullanıp,bahane eden insanlar var,ama bütün müslümanlar onlar gibi değil,aynı şekilde de öyle.

    Evet evet o anları biliyorum maalesef benim de üniversite zamanları çok zor geçmişti ilk zamanları gerçi hala sıkıntılı ama :D Bişeyleri kafaya takmak çok sıkıntılı bir durum oluyor ya çıkamıyorsun uzun bir süre oradan, umarım sen olduğundan daha kolay atlatırsın ve düzelirsin :)

    Umarım :,)

    Allahın nasip edeceğini sanmam sşşalflsl Ama umursamazdım.Sonuçta sırf birilerini memnun edeceğim diye sevdiğim insanı bırakmam.

    Gerektiğinde kalp ile mi yoksa mantık ile mi hareket edersin? (Aşk vs.)

    Kötü olmuş biraz da karmaşık. Benimki tam anlamıyla güven bıçaklama olayıydı 7 yıl boyunca sinsice güven tohumları ekip sonunda da filizlenen çiçeklere satırla girişip tazmanya canavarı gibi darma duman etti üstüne de benzin döküp yaktı keleş :)

    İyi halt yapmış 😠😒 Yaşattıklarını yaşasınlar

    2 yıl yine iyi bazılarının anlaması 7 yıl sürüyor benim gibi :)

    Hayır bir de arkadaşım (!) burnunu sokmasa daha da sürermiş bir de zaten aram açık,2 yıldır konuşmuyordum.Bana 2 yıl içinde hiç bir şekilde cevap vermiyor,arkadaşlarıma “ONUNLA ARKADAŞ OLUN”DEMEDİĞİME RAĞMEN arkadaşlarımın (!) onunla konuşup HATTA ONDAN HOŞLANIP bana “sen hoşlanmazsam ben hoşlanırsam ne tepki verirsin?”diyip,aklını çelerlerse onunla küsüp,tabii ki benim manyak olduğumu düşünür dşşfösllglslf

    Mükemmel arkadaşlarım var yaaa biri de benim ne yaptığımı düşündüğümü söylemiyor

    Bu konu daha çok benim derdimi anlatma şeyim oldu ldldlösögmmd