bu duyguları anlatabılıyorsan yasayıp gormen lazım. İnsanın ıcınde hıc bır duygu sonup kalmamalı ya yanmalı ya sonmelı
Bilmiyorum şartlar mı artık deneyemiyorum
bu duyguları anlatabılıyorsan yasayıp gormen lazım. İnsanın ıcınde hıc bır duygu sonup kalmamalı ya yanmalı ya sonmelı
Bilmiyorum şartlar mı artık deneyemiyorum
Zaten çok arkadaşı olan biri değilimdir. Ben dost isterim geçici insanlar değil bir sebebi de o. Çoğu dostuma söyledim cinsel yönelimimi ve cinsiyet kimliğimi , hatta en yakın arkadaşlarımdan birine söylediğimde onla LGBTİ+ sohbeti yaparken onun hetero-esnek ( biseksüelliğin bir türü ) olduğunu fark etmesine yardımcı oldum Beni destekleyen de oldu desteklemeyen de oldu. Şu anki tek hedefim aileme açılmak doğum günümde ( ocak ayında doğdum bu arada ) . Ailemde neredeyse herkes doktor umarım beni anlayışla karşılarlar çünkü hayatımın bu dönemlerinin boşa gitmesini istemiyorum... Umarım başarırım
Kaç yaşındasın bro
izmir'de bir iki bar olduğunu duymuştum aslında ama hangileri olduğunu bilmiyorum
izmir'e bir gün yolum düşerse gitmeyi düşünüyorum
Gel ben götüreyim seni normalleşincr 😂
Hornet
Youtube
İşcep
Netflix
Blu tv
Eğer başka cinsiyetlere karşı bir şey hissetmiyorsan ( non-binary cinsiyetlere karşı ) biseksüel olduğunu söyleyebilirim
Tesekkür ederim
Kızlardan da hoşlanıyorum ama hiç cinsel ilişkim olmadı sevgilim oldu ve sadece öpüştüm fakat erkeklerden de ilgim olduğunu anlayınca kızla hiç sevgilim olmadı ama çekici gelen kızlar oluyor bazen sizce biseksüel miyim
İzmir de gay barlara genelde giderler
Merhaba arkadaşlar ben bir scottish fold yavru kedi edindim peki sizin beslediğiniz bir evcil hayvan var mı?
Köpeğim var