Boğa Burcuyum
Posts by trmetin17
-
-
Ben Çocuk Esirgeme de Büyüdüm O yüzden Saklayacağım Bir Ailem Yoktu Arkadaşlarımdan da Gizliyordum
-
Herkesin İyi Kötü Günü Vardır Bazen İyidir Bazen Kötü Bu Yüzden Ben Karma Ne iyi Ne kötü...
-
ŞİİR VE EDEBİYAT SEVEN HERKESİN YENİ BİR BULUŞMA NOKTASI AÇILDI ŞİİR ŞEHRİ
HERGÜN MÜTHİŞ DERLEME ŞİİRLERİ
RESİMLİ SÖZLER
ŞİİR VİDEOLARI
SİZLERLE OLACAK UMARIM SİZLERDE ŞİİR ŞEHRİNDE YERİNİZİ ALIRSINIZ HEPİNİZİ ŞİİRİN DÜNYASI ŞİİRLER ŞEHRİNE BEKLİYORUM..
BLOG SİTESİNE GİTMEK İÇİN ŞİİRLER ŞEHRİ YAZISINA TIKLAMANIZ YETERLİ
UMARIM YASAK BİRŞEY YAPMIYORUMDUR LİNK PAYLAŞARAK DEĞERLİ FORUM YÖNETİCİLERİMİZ BİR HATA YAPIYORSAM LÜTFEN UYARIN
-
Herkese Mutlu Akşamlar
Bana bazı kişiler diyor nasıl kitap yazabildin. İnsanlar Umutsuz Para vermeden kitap bile çıkartamıyorsun evet bu doğru ama hiç düşündünüz mü ? sponsor Bulmayı Ben Gerçek Hayatlar Kitabımı Yazarken Bir yandan sponsor aradım toplam kitabım için 2 yıl emek verdim. Emek ver - Mücadele Et - İste Kendine Şunu Söyle Ben Başarabilirim, Ben Yapabilirim Emin olun Sonuçlarına Siz Bile İnanamayacaksınız Sevgiyle Mutlulukla Kalınız...
-
merak ettim ne kadara aldın bi de ne kadara satmayı düşünüyorsun?
cinsine göre değişir fiyatlar 2000 tl ye aldım 8000 tl ye satacağım
-
evcil hayvan ticaretine karşıyım ama konu tarantula olunca değişir
çok para kazandırıyorsa çiftlik bile kurulabilir
Bende Evcil Hayvan Ticaretine Karşıyım Ama bu yabani zaten bir daha bu işe girmem çünkü sıkıldım evcil hayvan sahiplenirim onun yerine
-
anladım peki geçici de olsa tarantula beslemek nerden çıktı?
Bende Küçükken Aldım Satcam 6 Ay sonra Yurtdışına Geçici dediğim o
-
köpek beslemeyi ben de istiyorum ama ev buna uygun değil tarantula da ürkütücü
Tarantula ve Yılan Besleyenler Bu İşi Hobi Olarak Yapıyor Küçükken Alıyorlar Büyüyünce Yurtdışına Satıyorlar
-
kedi, köpek, tarantula
ama tarantula geçici
-
kahve ve internet
Afiyet Olsun Keyfiniz Bol Olsun
-
tv karşısında çayım bilgisayarım ve elbette lgbt hepsi nefis bir üçlü
-
Beğenilerinize Sunuyorum
LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ YORUM OLARAK YAZIN
SEVGİYLE KALIN
-
yorumunuz için teşekkür ederim sağolun
-
Yorumlarınız Kendimi Mesleğimde Geliştirmek İçin Bir Yarar Olacak
-
Seslendiren Metin Batı
-
Merhaba 26 Yaşımdayım Çanakkale de Yaşıyorum Yazar ve Şiir Seslendirme Sanatçısıyım İlk Kitabım 9 Ağustos 2019 da basıldı. Aranızda Olmak Beni Mutlu Etti Herkese Sağlıklı ve Mutlu bir Ömür Diliyorum.
-
Merhaba belki Reklam Gibi Olacak Ama Yazarı Olduğum Kitabı Önereceğim
Gerçek Hayatlar
Metin Batı