Burcu1212 adlı kullanıcının mesajları

    eşim çok yüksek eğitimli fakat onun gözünde ve çocuğumun gözündeki pozisyonumun kırılmasını istemem. onu üzmüş olurum o bu duygulara sahip değil çünkü

    Peki evli olup da bunu yapman ve dini bir şey olan tesettürü fantezi aracı yapmanız ne derece doğru?

    Hiçbir şey yapmadığımda daha fazla mutsuz oluyorum ve ailemi de mutlu edememe ihtimalim var. Oysa ki günlük hayatımda erkek kimliğimle ilgili bir sorunum olmamakla birlikte gizli kimliğimi de yok kabul edemem. Yok dediğimde yok olmuyor, aksine onun varlığı bana tanrının bir hediyesi. Tesettür bir fantazi aracı değil benim gerçeğim, içimdeki kadın tesettürlü bir kadın ve öyle kabul edilmek istiyor.

    Zamanında bunu gerçekleştirebilecek cesaretim ve iradem yoktu. Ayrıca günlük hayatımda normal erkek gibi yaşamak bana acı vermiyor fakat kendimi tatmin etmek için içimdeki tesettürlü kadın olup, lezbiyen bir kadınla ilişkiye girme ihtiyacımı da o özgür ülkelerde bile gideremeyebilirdim. Neyse ki ruh ikizim olan bir kadınla tanıştım sonunda, oda bir erkeği tesettürlü kadın gibi giydirip ilişki yaşamaktan haz alıyor. Hatta yakın gelecekte ilk kez yüz yüze de tanışacağız. Bu beni doğru tercih yaptığım yönünde motive ediyor. Ben kısmi şanslıyım diyebiliyorum, sen daha iyisini veya hiç bir imkanı da bulamayabilirsin.

    İşim ve merakım gereği nacizane "Özgür" diyebileceğimiz ülkelerde bulunmuş birisi olarak, ülkemizdeki genel kalıplara "kesinlikle" giremem diyorsan kendini oralarda yaşam için gerekli olan yeterliliklere hazırlamalısın.

    inan herbirimizin durumu birbirinden farklı ve zor. ben 35 yaşında evli ve 1 çocuk sahibi erkek bedeninde kadın ruhuna sahip bir lezbiyenim. Senin gelecek ile ilgili olmamasını istediğin şeyleri ben her gün en zor haliyle yaşamaktayım. Eğitimciyim, özelden yazarsan özellikle eğitim ve kariyer ile ilgili sana bilgi anlamında destek olabilirim.

    Öncelikle seni anla(ya)mayacak insanlara yakınlık derecelerine bakılmaksızın açılmamalısın. Seni bu halinle kabul edemeyen yerlerden, seni böyle kabul eden yerlere gitmek için gerekli donanımlara sahip olmak için çabalamalısın. Yani işini uluslararası alanda yapabilecek düzeye gelip orada içindeki sen olup gerçek sen olarak yaşayabilmenin önünü açman lazım.