uyurgezerbiri07 adlı kullanıcının mesajları

    ya ben sinavdan sonra eve geldim temizlik yapayım dedim ne hikmetse içim bi garip oldu yani diyorum ki kendine gel kızım zaman kaybetme otur dersine sonra dedim sinav bitti sakin ol champ vallahi çok karışık duygular icerisindeyim


    Sınav duygularımızda kaos yarattı. Ben de rüyamda ders çalışıyordum. Psikopata bağladım iyice kckdmfmdmcmdöxös

    valla sitenin psikoloğu gibisin pozitif oluyorum yorumlarini okurken 😂


    bu huy bende de vardı. kendime sordum niye susuyorum onu kaybetme korkusundan ya da kırma korkusundan mi? kendime saygi mi kaybetmeye başladığımı farkettim hep kendimden odun verirdim.

    7 senelik bi arkadaşım vardı ne dese evet derdim kirilmasin diye ama bu evetler artık bana zarar vermeye başlamıştı. sonra bazi olaylardaki tutumlarina baktim o benim kirilmami umursamiyor bile. agzina gelen her şeyi söylüyordu hatta en son canıma tak eden olaylardan biride cinsel yonelimimden bahsettigimde bana ;"sana acil sevgili bulalım yokluktan napcagini sasirdin" demisti. yani ne kadar yakın arkadaş(!) olsakta fazla olmaya başlamıştı. bi süre sonra hayır demeye basladim ve tahmin ettiğim gibi çok sert tepkiler aldım. megersem 7 senelik arkadaşım dedigim kisi beni kullanıyormuş.kendime deger verdigim icin su anda gorusmuyorum kendisiyle.

    çok uzattim sanırım ama bu site bana terapi gibi geliyo içimi dokuyorum napiyim :d yani demek istediğim biri için asla kendinden odun verme hep uzulursun ve bunu istemeyiz dostum. biraz dobraliktan kimseye zarar gelmez ksidjskskjd

    Aynen ben de kimseye hayır diyemiyordum ama artık bazı şeylere hayır diyebiiyorum. Ve dönüp bakınca beni kullandıklarını fark ettim. Ama dediğin gibi artık kalp kırmanın vakti geldi jsdlkfjlsdfjls

    Sen öncelikle aynaya bakınca ''Vay be ne kadar da muhteşemim!'' demelisin.İlk önce kendine değer vermelisin:) Çünkü bizler aslında kendimizi sevdiğimiz,değer verdiğimiz için ; benliğimizi şımartmak için insanları severiz:)

    Bir daha sakın böyle deme :)

    İlk önce yorumun için teşekkür ederim. Bana değerli olduğumu bir daha gösterdi.

    Ama gerçekten az değer verdiklerimi bile kırmamak için elimden geleni yapıyorum ve bu bana bazen zarar veriyor. Bu durumu gerçekten sevmiyorum ama karşımdakini de kırmak istemiyorum. Umarım bir gün bu davranışımdan kurtulabilirim 🙏

    Yurdun halini görünce bitmese daha iyiydi diyorum. Bana zaten yaşam devam ediyordu eve kapanmadım ama kafelere gidebilmek biraz güzel geldi ve açık alanda parkta oturabilmek :)

    Ben de bazen keşke karantina bitmeseydi diyorum. İnsanlar şu an fazla rahat. Umarım daha çok yayılmaz. Bir de bizim önümüzde sınav var. Sınava girecek 6 milyonun üstünde insan var. Umarım bu 2. Dalgayı oluşturmaz. 6 milyon çok yüksek bir sayı.

    Arkadaş grubumdan biri homofobik. Ama geri kalanımız LGBT desteklediğimiz için onunlar sürekli dalga geçiyoruz. Yani birbirimiz ciddiye aldığımız söylenemez. Bir keresinde fobik arkadaşım bir lezbiyen arkadaşıma "Sen lahana mıydın neydin?" dedi. Biseksüel arkadaşıma da "Sen de bisküviydin değil mi?" diye sordu. Hepimiz kahkahalara boğulduk. Mxmsmcmsmxmsm

    Aslında 2 sene önce manga okuyordum ve yuri mangalarda ilgimi çekiyordu. Bu böyle 1 yıl falan devam etti. Sonra bir gün ben lezbiyen miyim diye düşündüm. LGBT hakkında hiçbir fikrim yoktu o zamanlar. Ve bu yüzden böyle bir şeyin olabilitesini aklımdan yok ettim. Ama yuri okumaya ve izlemeye devam ettim. 12. Sınıfta yani bu sene İzmir'e tanışınca yeni arkafaşlar falan edindim okulda. Ve hepsi de LGBT destekliyordu. Birkaçı da biseksüeldi. Bu duruma gayet kolay bir şekilde uyum sağladım. Ama o zamanlar kimliği reddediyordum. Onlara heteroseksüel olduğumu söylemiştim. O zamanlarda LGBT hakkında sadece ufak tefek şeyler biliyordum. Yine böyle devam etti. Aylar boyunca kendimi kabul etmek istemedim. Neden böyle olduğumu sorguladım. Ve bu koronaya kadar sürdü. Korona da baya düşündüm ve en sonun da kabullendim. Artık biseksüel olduğumu kabul ediyorum. Ve bundan mutluyum.

    ya gerçekten bunu okurken ben de senin gibi olduğumu farkettim. kendi irademle ne yaptığıma dönüp baktığımda hiç bi sey aklıma gelmiyor.ornegin liseye basliyacaktim istediğim okulu kazanmıştım anadolu diye gondermediler. hiç istemediğim bi okula zorla gönderildim fen lisesi olsun diye. şimdi sınav yaklaşıyor tercih yapılacak yine benim değil ailemin istediği bi seyler on planda olucak buyuk ihtimal tip yazmaya çalışacaklar. bu sefer ben izin vermicem bakalim bunu sonu nereye varicak.

    hayatımı düşünürsek yani çok uzun değil gerci daha 17-18.senemdeyim de 😂 hep birilerini memnun etmeye çabalamakla geçti .artık kendimi memnun etmeye cabaliyacagim

    Aynen ben de. Şu önümdeki sınav geçerse üniversite de hayatımı yaşamak istiyorum. Yapmak istediğim çok şey var.

    1- Karanlıktan korkarım ama yıldızlara ve gökyüzüne bayılırım. O yüzden gece.

    2- Açık

    3-Potter(Hala daha öyle)

    4- Sütlü kalp ben

    5- Çikolata kalp ben

    6- Twitter

    7- Eylül, İlayda, Dilara, Ayşe, Neslinur

    8-Evet

    9-Hayır

    10-Tanışık olmadığım kişilerin yanında genelde sessizim ama eğer yakınlarımın yanında sessizsem birisine aşırı derecede kırılmışım demektir ya da aşırı derecede utanmışım demektir.

    11-Evet. Ama bundan sonra ona karşı dikkatli olmak şartıyla.

    12-İkisi de benim için muhteşem şeyler. Karar veremiyorum. Ama sanırım uzay derdim.

    13-Eskiden yoktu. Aksine herkese çok çabuk güvenirdim. Bu yüzden kalbim kırıldı ve artık zar zor güveniyorum.

    14-Evet.

    15-Hayır.

    16-Evet. Çünkü kendisi kalbimi çok kırmıştı ama yine de her seferinde ona ne zaman kalbimi kırdığını söylesem benim kalbim kırılmıyor mu sanıyorsun falan diyordu. Ama kesinlikle kalbinin kırılmasını gerektirecek hiçbir şey yoktu. Ben de o zamanlar fazlaca masumdum. Kolay affediyordum. Ama en sonunda dayanamadım kalbini kırdım. Bir daha da konuşmadık. Canıma değsin iyi ki yapmışım.

    17-Televizyonu takip etmiyorum ama izleseydim survivor izlerdim herhalde.

    18-Evet.

    19-Bilemiyorum.

    20-Yukarıda bahsi geçen en yakın arkadaşlarım ve küçük kardeşim.

    Bunun cevabını ben de sorguluyorum. Bugüne kadar hep başkalarının isteğiyle yaptım bir şeyleri. Kendi istediğimle yaptığım fazla bir şey yoktur. Hayatımdan memnunum ama dahaok özgür iradeye sahip olmak isterdim. Kendimi etrafıma açabilmek isterdim.

    Ben kendi isteğimle yaşayabilmek uğruna yaşıyorum.