zerone adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar,

    Bence buradaki çoğu kişinin düşünceleri seninkiyle aynı.En azından benimle aynı düşünceleri paylaşıyorsun. Yaş olarak senden daha büyük olsam da bende hala benzer düşüncelerle boğuşuyorum.Sana ne yapacağını söyleyemem daha ben de bulamamışken.

    Kendimden yola çıkarsam üniversiteyi bitirdim, yüksek lisans yaptım, ekonomik olarakta bağımsızım ailemden ama yinede onlara açılmadım.Cinsel yönelimimden dolayı ailemden vazgeçmek istemiyorum.Durumumu anlatsam dahi benden vazgeçeceklerini düşünmüyorum ama hiç bir şey eskisi gibi de olmayacak.Sonuçta her aile çocukları için hayaller kurar, onları suçlayamam.Söylediğimde uğrayacakları hayal kırıklığını düşündükçe hayatımda gerçekten sevdiğim değer verdiğim biri olmadıkça açılmayı düşünmedim.

    Erkeklerle her şansımı denediğimde hep bi umudum oluyor, sevebilirim aşık olabilirim diye ama nereye kadar böyle devam ederim bende bilmiyorum.Bir kere aşkın nasıl birşey olduğunu insan tattığında tekrar aynı duyguları arıyor.Bir kıza aşık olduğumda lisedeydik ve ikimizde o zamanlar cesaret edemedik birilerine açılmaya.Aynı durum şu an yaşansa ne olursa olsun en azından aileme açılırım diye düşünüyorum.Ancak kendimizi şuan ifade etmeyip sakladıkça da sevebileceğimiz biriyle de tanışmak zor oluyor.

    Ben bu zamana kadar bu durumu içimde tutabildim.Bu boşluğu işimle, arkadaşlarımla, ailemle dolduruyorum diyelim.Çok umutsuzluğa kapılıp şimdiden 10-20 yıl sonrasını düşünme derim, hayatın neler getireceği belli olmaz.Bu kadar anlattım belki hep içimdeki boşluktan bahsetmiş oldum ancak sahip olduğum hayatla da mutluyum.Umarım çok sevdiğin, sevildiğin güzel bir hayatın olur.

    Filmlerde denk geldiğimde beni üzen bazı sahneler vardır.Mesela, yaşlanmış veya ölmek üzere olan kişilerin yaşadıkları hayatı düşünüp çok yanlış yaptım, hiç mutlu olamadım veya istediğim hayatı yaşayamadım demesi ama artık bunu düzeltmek için ellerinden birşeyin gelmeyeceğini de bilmeleri. Ben o kişilerden olmamak için yaşıyorum.Hayatta alınan yaralara rağmen, geleceğin ne güzellikler getirebileceğini düşünerek.

    Çok takıntılıyım, yapmam gereken birşey varsa onu yapana kadar içim rahat etmez düşünür dururum bu biraz mükemmeliyetçi biri olmamdan da kaynaklanıyor. Birde normalde sakin bir insan olmama rağmen sevdiğim insanlara çok çabuk sinirleniyorum nedenini çözemediğim bi şekilde :/

    yani ne bileyim, baksana millet ciddi ciddi, yani öyle aptalca şeylerle uğraşacaklarına, balon patlatma falan oynasınlar ☺

    Konu başlığı "Burcun Ne?" ve insanlar buraya burçlarını yazınca aptalca şeylerle mi uğraşmış oluyor anlayamıyorum, mesela konu bana da hitap etmiyor. Eleştirebilirsiniz, konu size saçma da gelebilir ama astrolojiyle ilgileniyorlar diye aşağılayıcı bir üslupla konuşmanız da sizin kapasitenizi en azından bana gösteriyor.

    Liste için teşekkürler, çoğu filmden haberim bile yoktu. İzlediklerim arasında benim en çok hoşuma giden "Elisa and Marcella" oldu. Gerçek bir olaydan uyarlanmış olması, birbirini seven iki kadının her türlü sıkıntıya katlanarak beraber olmaya çalışması beni çok etkiledi ki o dönemin şartları (1800ler) günümüze göre daha ağır.