muzaffer adlı kullanıcının mesajları

    Biz bu sitenin ne hale geldiğini, gelen kişilerin ne olduğunu iyice biliyoruz. Orada cinsiyet bölümü var onu doldurursan belki birileri anlar. Beni tanımadan hakkımda da böyle çirkefce saldirman takdirlik nasıl bir ezilmişlik duygusu yaşıyorsan artık bilemeyeceğim? İstediğine iade et, foruma girdiği an mesaj yazdığın yorum yazdığın yerler belli senin düzgün bir amacın var ise normal olan herkes gibi forumda önce kendimi tanıtır idin. Adın da unisex bir ad değil. Beni arapça adlar da ilgilendirmez. Benim adım Türkiye de kadınlara Azerbaycan da erkeklere konur örneğin. Ama bak fotoğrafım da var kim olduğum da belli bilgilerim de açıkça yazıyor kimseden saklanma gereği duymuyorum!

    Cinsellik düşünen biri olsam eski yeni kimi bulsam elden geçirir burada sizler gibi her gönderinin altına kızlara yazar yavşar canım cicim yaparım. Bunu yapmayan birine o lafları demek çok komiksin!

    Türk dili üzerine eğitim veren bir derneğin yönetim üyesiyim bana dil öğretmeye çalışma!

    Bana çirkefçe saldıran sensin. “Siktir git, Abaza, sapık“ diyen de sensin. Benim mesajlarımda hakaret içeren tek bir kelime olmadığı gibi, burada hiç kimseye “canım, cicim” gibi ifadeler kullanmadığımda ortada. Yazdığım mesajlarda da hiç kimseye yürümedim. Merak eden açar bakar yazdıklarım duruyor.


    Yarası olan gocunur.

    Foruma hangi isimle kayıt olacağım beni bağlar seni ilgilendirmez.


    Ayrıca Türk Dil Kurumu’nun güncel Türkçe sözlüğünde var olan bir kelimeye Arapça demek çok manidar. Kökeni Arapça dahi olsa diğer birçok kelime gibi Türkçe’ye girmiş bir sürü kelimeden biridir.


    Sen önce insanlarla konuşurken terbiyeli olmayı öğren. Nitekim sende beni tanımadan çirkefçe saldırdın.

    Taşrada değilim ama küçük bir Anadolu ilçesindeyim. Açık kimlikli olmadığım için açıkçası çok bir fikrim yok. Ancak taşrada ve Anadolu’da muhafazakar kesim daha fazla. Mahalle kültürü var. Yani bireysellik pek söz konusu değil. Büyük şehirler LGBTler için daha yaşanabilir bence. Yine de önyargılı olmamak lazım.

    Hayır erkek değilim. Açıkçası üniversitede kendim gibi olan insanları tanımayı ve rol yapmadan kendim olmayı çok isterim. Ama eğer yurtlar dediğiniz gibiyse büyük problem. Sadece ailemin öğrenmesinden ziyade yurttan atılmak demek belki öğrenime devam edememek demek.


    Yan yana film izleyen hemcinslere bile kafayı takıyorlarsa bu toplumun kafası cinsellikten başka bir şey düşünemiyor demektir. Hoş "evde abinizin yanında tayt giymeyin" diye fetva verenlerin ülkesinde çok şaşırılacak bir durum değil. Saplantılı bir şekilde beyinlerinde kurgusal fantezi üreten bir kesim insan var. Ne tesadüftür ki bunların büyük çoğunluğu muhafazakar kesimden çıkıyor. Bastırılmış duyguların nasıl saplantılı bir sapkınlığa dönüştüğünün en bariz örneğidir bu.


    Yani etik yönü tartışılır. Hetoroseksüel bir kadın belki eşcinsel bir hemcinsi ile aynı odayı paylaşmak istemeyebilir. Buna saygı duyarım. Ama LGBTİ bireylere de yurtta barınma hakkının tanınması bir haktır. Keyfi bir uygulama olamaz. Hiç kimse başkalarının normlarına göre yaşamak zorunda bırakılmamalı.

    Arkadaşlar herkese merhaba,

    Bu yıl YKS'ye gireceğim. Ama büyük olasılıkla farklı bir şehirde yurtta kalmam gerekecek. Bu konuda biraz önerilere ihtiyacım var.


    Ailem kesinlikle cinsel yönelimimi bilmiyor. Aslında çok yakın bir arkadaşım hariç bilen kimse yok diyebilirim.

    Yurtta kalmam gerecek. Bu benim için pek sorun değil gibi. Ama yurtta aynı odayı belki de birkaç kişi ile paylaşmam gerekecek. Biraz maskülen bir mizacım var. Biraz da çekinmiyor değilim. Okulda biraz daha sosyal olabilmeyi, açık kimliğim ile bende varım demeyi çok isterdim. Ama benim için imkansız gibi bir şey sanırım. Böyle bir şeyin ortaya çıkması yurttan atılmak için bir sebep midir bunu da çok merak ediyorum.


    Daha önce yurtta kalmış veya kalacak olan arkadaşlar varsa bana önerileriniz nelerdir? Okulda ne gibi zorluklar yaşadınız? Bazı üniversitelerde LGBTİ klüpleri var. Böyle öğrenci kulüplerine katılsam. Yurt ile problem yaşar mıyım? Aileme haber verilir mi?


    Neyse kafanızı şişirdim sanırım. Okuduğunuz için teşekkür ederim. :)

    Heterolarin burada işi ne acaba? Eşcinsellerden karı düşürürüm mü diyorsun hayırdır lezbiyenlerin konusuna da yazmışsın abazalik diz boyu

    Diğer mesaja yazdığım yazıyı aynen koyuyorum buraya...


    Benim kendimi kabullenmem yıllarımı aldı. Bu süreçte de büyük psikolojik problemler yaşadım. Artık kendi benliğimi olduğum gibi kayıtsız şartsız kabul ediyorum. Bu yüzden de takma ismim muzaffer. Sen kimsin ki beni eleştiriyorsun? Bana küfür ediyorsun? Üstelikte iğrenç eril cinsiyetçi küfürler ederek ne kalitede insan olduğunu açıkça ortaya koymuşsun.


    isimlerin cinsiyeti olmayacağı gibi bunu dayatan toplumsal cinsiyet denen saçmalık sizin gibi geri kafalı insanlarda hala varlığını sürdürebiliyor. Benim üzüntüm bunun LGBTİ bireyler içinde dahi böyle olması.


    muzaffer, hakan, kaan gibi yücelik belirten isimler kadınlara konamaz değil mi size göre?

    ayşe (arapçada ilk olan gibi salakça bir anlamı vardır), yeter (anlamını söylemeye bile gerek yok) gibi isimler konmalı size göre. belki narin çiçek türlerinin adlarını da verebiliriz.


    Çünkü siz kadını bu toplumda ikinci planda gören asalak insanlarsınız. Size rağmen biz karanlığın üzerine güneş gibi doğacağız.


    Sahi siz buraya neden kayıt oldunuz?

    Çünkü siz iflah olmaz geri kafalı, ağzı bozuk, burada yeri olmayan bir insansınız. O ettiğin küfrü de sana iade ediyorum.


    Ayrıca kimin "abaza" olduğu gayet ortada. Sizin tek düşündüğünüz cinsellik olduğu için sanırım böyle pervasızca yazabiliyorsunuz.


    edit: ismimin anlamı; zafer kazanan, galip demektir. Bunu anlayamayacak seviyede olduğunuz için ayrıca belirtme gereği duydum.