Anil Absolution adlı kullanıcının mesajları

    Tom Robbins - Parfümün Dansı


    Son yıllarda okuduğum kitaplar arasında en çok iz bırakanlardan biri de bu oldu. Çok hoş bir dokusu var kitabın; mitolojiyi alıp bugünün dünyasına öyle bir işliyor ve değişik karakterleri birbirlerinin hayatlarına o kadar güzel denk getiriyor ki, okurken yazarın zekasına hayran olmamak mümkün değil. Her kitap duygulardan bahseder, bu kitap bazı duyguları neden hissettiğimizi ve kimi duyguyu neden yanlış bildiğimizi cesur bir şekilde yeri geldikçe haykırıyor. Cesur bir şekilde diyorum çünkü her satırına okur okumaz katıldığımı söyleyemem ama şahsen beni duraksatan bu tür satırların tamamında inanılmaz haklı noktalar buldum dikkatli okuyunca. Yer yer altını çizdiğim cümleleri olmuştur. Keyifle okunası bir kitap. Tavsiyem ilk okuduktan sonra bir süre dinlendirin kitabı başucunuzda ve bir kaç hafta sonrasında yeniden okuyun. Her iki okumada da farkı satırlar altını çizdirecek.. Baksanıza hala etkisindeyim! :!::love:<3

    Kısa bir not düşmekte fayda var: Arkadaşlar ne olur güvende olduğunuzdan %100 emin olmadan açılmayın. Benim için sizlerin güvenliği önce geliyor. Benim tüm ailem ve akrabalarım vs biliyor fakat onlara maddi manevi bağlılığım olmadığı için benim hayatımı kötü yönde etkileyecek bir sonucu olmadı açılmamın. Size de tavsiyem, açılacağım diye evlerinizdeki hayatlarınızı cehenneme çevirmeyin, halihazırda cehennem olan hayatlarınızıysa daha kötü bir yere sürüklemeyin. Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım. Bu konuda dilerseniz gelecekte workshop'lar düzenler, sizleri ailesine açılmış olan başka lgbti bireyleriyle bir araya getiren bir Buddy Programı oluşturabilirim. Şimdilik bu kadar, hadi bakalım kolay gelsin! :saint:

    Henüz yerleşik hayata geçmediğim ve sürekli seyehat ettiğim için evimde bana muhtaç bir canlı beslemeye cesaret edemedim. Onun yerine her ay sokakta yaşayan hayvanlar için anneme para yolluyorum o yem alıp yardım ediyor. Bir de onların veteriner giderlerini karşılıyorum gücüm yettiğince, bazen arabalar çarpıp kaderlerine terkediyorlar vs.. Öyle işte. Sorumluluğu çok diye şu sıralar bir türlü kalkışamasam da ilerde bir gün kucağımda kedimle grrrrr grrrrr "God Father" pozlarına gireceğim günleri iple çekiyorum! :saint: