Salt demagoji. Bağnaz bir tutum bu. Tuhaf. Dediklerinin elle tututulur tarafı yok ama ağzın da torba değil büzelim. O yüzden ben kendi ağzımı büzüp uzaklaşıyorum. Sağlıcakla.
dso nun %5 sömürülebilir insan fıtratı endüstrisi içindeki sünneti "bilimsel" desteklemesi diye bir şey olamaz. sünnet din ile ilişiktir, bilim ya da hijyen ile değil. ortodoks yahudileri kızdırmamak için uydurma bir makale yazmıştır sen boşver onu. dso bilir neyin ne olduğunu. dso nasıl geçinir bilir misin? bilmem anlatabildim mi
ben sana makale veremem öyle bir şey yok! bu konuyla ilgili soyut kavramlar üzerine ahkam kesen makale çok. ben buraya bunu araştırdım değil bir erkek ve beden bütünlüğü kapsamında bunu ifade ediyorum. sünnetin kesilen fazlalık görülen et kısmı ve ihtiva eden algı etkisindeki damarların yok edilmesi vukusu mevcut burada. ben sana vücudunun herhangi bir uzuv ya da organdaki fizyolojik etkiyi bozabilecek görevi bulunan bir kaç damar kesilmesi şeklinde bir deneme yanılma yapabilir misin şeklinde bunu kısaslayabilirim. mesela baş parmağından bir damarı sünnet uygula. sünnet olayı bir endüstri, dt ler gibi. ok? beden bütünlüğünü bozmaktan başka bunun ahlakla hiç mi hiç alakası yok.
şu 1 senedir aşısı çıktı koruyuculuk %80 üzeri bilimsel açıklaması yapılan corona pandemisi içerisinde siyasal islamcıların bu pandemi aşılarının adem'in fıtratını mutasyona uğrattığına dair spekülasyonlarla aşı karşıtlılığını neden yaptığını biliyor musun? bugün israil devletinin twitter hesabı linkinde;
pandemiyi kaldırdıkları hakkında dünyaya nispet yaparca bir videosu mevcut. din ile sünnetin normalliğini savunmak ne kadar anormalse, hijyen konusunda koruyuculuğu bir göz kapağı nazarında olan sünnet'in hive sebebiyet oluyor denmesi o kadar yanlış ve OKSİMORON!