charliej adlı kullanıcının mesajları

    Tamam, peki. Bizim konuştuğumuz konu LGBTİ ama aslı LGBTQIAC..... İnterseksüellik yani genderfluid bu 47 harften sadece biri(ikinci bir g var) ve ben de onlardan biriyim. Gerçekten alınıyorum, sırf interseksüeller yok ki, bunun gibi bir sürü farklı durum var; Agender, intersex(evet bu farklı bir kavram!), queer, nonbinary vs. vs. Bu olan da aslında bir tür kısıtlama.

    İnsanlar kaç kere yazdılar grupta birisi elini atmadı eşcinsel diyor yardım lazım bana kimse sesini çıkartmiyor öyle mi LGBT olacağız

    Trans olmak isteyince, olmuyorsun. Bak, bu iş ondan ona geçecem, hangisi bana uygunsa durumu değil. ben genderfluid'im yani kız, erkek ve ikisi de değilim.(nonbinary eve genderfluid farklı şeyler). Önce derdini düzgün anlat, belki de eşcinselsindir, intersex, queer, genderfluid, nonbianry veya cis olabilirsin. Panseksüel olma ihtimalin de var. Bunları araştır ve oku. Suçu bize atamazsın.

    Eğer hoşlansaydım olurdum. Ama maalesef orada bir sorun olurdu. Burada olacağını hiç düşünmüyorum ama ben genderfluid'im yani hem kız hem erkek hem de ikisi de değilim. Biseksüel sadece kız ve erkeği kapsıyor yani panseksüel olması gerekirdi ve ben bunu yapacağını hiç düşünmüyorum

    italyada türk restorant açmak ve bir bölümünü sadece LGBT bireylerin rahatça yemek yemesini sağlamak gece olduğun da evsizlere yemek vermek :)

    ( garip bir huyun var mı ?)

    Neden ''sadece bir bölümünü'', onları diğerlerinden ayırmak? Herkese eşit davranılmalı. Oraya LGBTQ+ friendly/ We don't support queerphobia//homophobia here gibi tabelalar koyarak insanları bilgilendirebilirsin.