Belki size komik ve aptalca geldi bu konuştularım ama benim için komik ve aptal değil siz benim yerimde olsaydınız aynı yaşarsınız benim gibi aynı hisedirdiniz hata çoğunuz bunu yaşamısınız
Posts by tatto tatto
-
-
Ben şuan eşcinsel olduğumu kendimi hissediyorum ve cinsiyetleri baya karıştırıyorum dum bu günlerde baya bana kötü şeyler olmuştu ama dayanamıyorum bu ikikes piskiyatriye gidiyorum ve kendimi kontrol edemiyorum ama sanmayin ben bir şey bilmiyorum kafama Göre iş yapıyorum ben bir ailenin çocuğu oldum ama ailem bana Türkçe diliyle konuşmuyordu ama onların yüzden türkçemi unutum çoğu ama yinede yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum ama ailem herşeyi bana yasakladı beni aptal yerine koydular hep kendimden nefret ediyordum hata ailem senelerce bana dayak atılar ama ne yaptıysam başaramadım
-
Arkadaşlar siz çok iyisiniz benim kardeşim lerim beni afedin baya kötü bir dönemde geçiyorum
-
Arya baya bana kızgın daha benimle konuşmaz
-
Kafam çok karışık ve kendimi bütürlü Kontrol edemiyorum ondan cinsiyet karıştırıyorum
-
Kafam bu aralar çok karışık ondan baya hep karıştırıyorum piskiyatriye gitim bana uyku ve sinir ilaçları verdi
-
İnsanlar kaç kere yazdılar grupta birisi elini atmadı eşcinsel diyor yardım lazım bana kimse sesini çıkartmiyor öyle mi LGBT olacağız
-
Sen burada bana yardımcı oldu mu gelip bana burada fırça atıyorsun kaç kere yazdım siz kolunuzu kıpırdamadı kız sadece 3 kişi konuştu benimle peki ya sen ne yaptın
-
Burda bilmediğim şeyler sordum ne aptalca yazmışım bana diyorsun ya aptalca yazıyorsun yada dalga geçiyorsun benim işim gücüm yok insanlarla dalga geçeceğim bu insan bilmiyorsa ve öğrenme ayıplı be sen gelip bilip bilmeden laf atıyorsun bana belki benim çok sıkıntılar var sen benim sıkıntımı biliyorsun bilip bilmeden konuşuyorsun belki ben anlamadım konuları yine yazıyorum ayipmı
-
İşim gücüm yok dalga geçecem
-
Trans kadın olmak için baya masraf gidiyor
-
Anlıyorum ama çoğu eşcinsel trans kadın oluyorlar yani erkeklik ten çıkıyorlar ve bir trans kadın oluyorlar
-
Trans bir birey ne demek oluyor
-
Ben tam kadın olmuyacam yanlış anlama
-
Peki söyle bana travesti olsam daha iyi yoksa
-
Ve ailemle aram çok iyi değil mecbur 2 ay sonra ayrılmam lazım
-
Para bulamasam bende travesti olurum mecbur
-
Trans olmak ve ses tonlarımı değiştirmek için 50 bin TL para lazım bana