Duvar adlı kullanıcının mesajları

    1 haftadır düzenli olarak streching ve karın kası için spor yapıyorum. Günlük olarak dijital çizim yapmaya çalışıyorum, ders çalışıyorum, minik parçalar besteliyorum, dizi izliyorum, yazılım da öğrenmeye başladım.

    Ancak spor haricinde diğerlerini de düzene sokmam gerekiyor. Mesela elimde henüz bitiremeğim 3 tane kitap var, onları da düzenli okumaya başlayacağım. Bu hafta sonu kendime yeni bir haftalık program hazırlayacağım, bu şekilde hedeflerimi daha iyi takip edebilirim. Elimden geldiği kadar evdeki zamanımı değerlendirmek istiyorum 🥺👉👈

    Yarın psikoloğumun 2. ayı olacak. Gerilmeye başladım ve kendimi biraz huzursuz hissediyorum. Geçen ay daha gergindim tabi bu nedenle psikologla konuşurken elim ayağım birbirine dolandı, ne anlatacaksam çorba yaptım.

    Otur şimdi minimum 6 ay bunla uğraş. Yarın ne anlatırım onu da bilmiyorum ki! Böyle 6 ay ne konuşacağız? Bir de geçen ay başka bir transla tanıştım. Bana 3. ay psikoloğun çocuğun ailesiyle tanışmak istediğini söyledi. Çocuk da çağırmış ailesini. Ailesi de "yok yahu, önceden böyle değildi hanım hanımcıktı." Fasa fiso demiş. Benim ailem bilmiyor psikoloğa gittiğimi. Yani bir tek ablam biliyor. Acaba ablamı çağırsam olur mu? 🤔

    Bunlarla uğraşmaktan şimdiden bıktım ileride ne olacak acaba...

    Merhaba. Ben İstanbul'da yaşayan 18 yaşında trans bir erkeğim. Ailem beni maddi ve manevi açıdan desteklemediği için ücretsiz bir şekilde cinsiyet değiştirme sürecine girebilir miyim merak ediyorum. Eğer mümkünse bunun için ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.