Yaa çok incesin ama şu vakitler hiç bir yere gidemem. hem kiraya verirdim keşke dükkanım olsa😂
Posts by Eylin Deniz
-
-
Bursa'dan iyi akşamlar herkese, her nerelerdeyseniz. ..
Yaa hergün bi ziyafet padişah gibisin bi eli yağda bi elin bal da @ATLAS 😂
-
Kendinizi adlandırma, tanımlama çabalarını bırakın. Bir şey, bir kimse gibi olmamak iyidir, bir çerçeveye sıkıştırılmadığınız anlamına gelir. Tüm prensiplerinizden, kurallarınızdan arının, ne kadar esneyebildiğinizi görebilmeniz için.... Bırakın insanlar sizi nasıl isterlerse öyle tanımlasınlar, bu onların dar kapasiteleri ile ilgili bir konudur ve onların problemidir. Başkaları için yaşamaya gelmediniz bu dünyaya, sizi ne mutlu ediyorsa, öyle yaşayın…
Katılıyorum, minnacık aciz yaratıklarız bi gök taşı düşse bittik, hayatı kendimize birbirimize zehir etmenin alemi yok😁
-
Çocukken farkettim. Ergenlikte ise iyice hissettim bunu. Yıllarca gizlendim reddettim. Sanki ayıp utanılacak bir şey gibi. Boşu boşuna eziyet etmişim kendime. Kendimi kabul ettim ve hayat devam etti☺️
-
Hadi hadi, yeme bizi, tombiş seniii 😁
Vayy bu savaş demek😂
-
Balığı tuttuk, akşama rakı balık var, gelen
haaa, pardon ben yanlış anladım 😁 ya sen ol tontiş, verirsin ordan 3-5 kilo bana 😁
Oldu canım. Artık daha dikkat ediyorum yediğime zaten sportif bir yapim var 2 çalışırim gider😂
-
Katır gibi inatçı olduğum için kendilerini pek yormuyorlar 😂
Güya ben de dik kafalıydım beterin beteri varmış demek 😅
-
Baharat ben de sevmem zaten, ama bak bi oturuşta bir öküzü yerim, 1 gram da almam, hep fit 😉
Yo ben severim yemeğe de bolca koyarım ondan zaafım var dedim, belli zaten lanet olsun yiyip yiyip tontiş olamayanlara🤣🤣
-
Benim gibi evladı kaybetmek istemeyecekleri için bişey demezler 😂 normalde kapalı olup açıldığım halde ne b..k yiyorsan ye bize ne diye gayet nayif bir cevap aldım 😂
😅Ben hala ikna edilmeye çalışılıyorum keşke öyle deseler elime kitap tutuşturup duruyo
-
O da süper👍🏻😁
Yhaa ama kilo almak istemiyorum geçen gece manyak gibi yedim 😒 baharat zaafım var @ATLAS hep keyfine düşkün zaten😂
-
yaş 25 oldu başımı dersten kaldırıp kendimi kabul etmem yeni oldu.. tam kabul sayılmaz eee bu durumda ailenin bilmesine çok bir gerek yok 😂
En iyisi başta kendini kabullenmen sonra çevrene anlatabilirsin ister kabul etsinler ister etmesinler. Zaten onlara kalmiş şey değil ☺️
-
ailem bilmiyor öğrenmelerini de istemiyorum zaten çünkü anlayışla karşılayacaklarını zannetmiyorum tepkiyle başlar ilk açılmalar fakat bazı aileler tam tersini yaparak anlayışla karşılıyor bence öğrenmemeleri benim açımdan daha iyi daha sağlıklı 😢
😔Keşke saklanmak zorunda kalmasa kimse
-
Ohoo çok sessiz bura
Mm cips ve bira çok severim haşhaşlı olacak ama😁
-
Glass izledim en son. Üçleme bitti böylece artık katlanabildigim tek super kahraman filmiydi😄
-
Merhaba
-
Yok kız, şakaydı, muhabbetim de iyidir, bi lafın belini sekiz yerden kırarım
Valla var öyle bir mahareti de belli😊
-
Eneee, sen orda mı kaldın, yok tavuk sote değil o, mangal tavuk kanadı, patlıcan, biber, domates herse, en kolay yemek, oo mangal benim işim, çok güzel yaparım, bazen şüpheleniyorum, eş dost bana değil de mangalıma geliyor diye, kovcam bi gün milleti.
Canını sıkmak istemem ama baya maharetlisin.. Mangala geliyorlar kesin😂😂
-
Terasta işte tavuklu sote gibi bir şey ha bir de rakı 😁
-
@ATLAS tam bir ehl i keyfsin yemekleri kendin mi yapiyorsun😄
-
Bazen ben eşcinsel bireyim diye üye olup kızlara yazılanlarda oluyor hatta koşuyorlar biriyle tanıştım inşallah eşcinseldir diye düşünüyorum sürekli yazıyor
E ama illaki belli eder sonra. Sonuçta hissettiğini söylediği şekilde davranmiyorsa insanlar da anlar bunu