aşık olunur tabıkı ıkı kısıyede aynı anda ,olunmaz dıyenler kendılerını kandırıyorlar net.
Posts by doga30
-
-
•1-Bugün ilk ve son konuştuğun kişi kim?
•2- Nefret ettiğin birinin adı?
•3- Sevdiğin birinin adı?
•4- Şu an yüzüne yumruk atmak istediğin biri var mı?
•5-Biriyle kavgalı mısın?
•6-En son kimin önünde ağladın?
•7-Burcun ne?
•8-Sana en yakın kitabı al,17.Sayfayı aç ve ilk satırda ne yazdığını söyle.
•9-Şu an aç mısın?
•10-En son giydiğin elbisenin rengi ne?
1-eşim 2- osman 3- bahar 4- osman 5- hayır 6- kuzen 7-ıkızler 8- tam 4 yıldır her konuda ama herkonudda , düzen dışında, 9-hayır 10-mavi
-
ne konusmak ıstersın dostum burdayım ben
merhaba arkadaşlar daha öncelerden beri icimde trans kadınlara karşı bir hisler var fakat bunu kendime ve dısarıya nasıl yansıtıyorum veya nasıl yansır bilemedigim icin tam olarak hiç bi zaman kendimle bile yüzlesemedim... bir erkek olarak biraz belki bilgi belki denk gelememisimiz beni sıkıntıya sokuyor konusmak görüşmek istiyorum ama dert olucak gibi. biliyorsunuz trans bireyler icin ülkemiz sıkıntılı. bende bilgilenmek muhbbet etmek ve tecrubelerinizden birseyler ögrenmek icin buraya yazıyorum konusabiliriz mesaj atabilirinz burdan yazabiliriz bilgilendirirseniz ve muhabbet etmek isterseniz lütfen cekinmeyin ! tesekkür ederim !!
-
evet Erkegim Sevgilimvar Erkeklerdende hoslaniyorum sevgiliminde haberi var
senın gıbı bı ılıskımın olmasını ısterdım esım bılıcek sevgılımın oldugunu daha ne ısterımkı
-
merhaba, bu aralar iyi olmaya çalışıyorum İzmir'den
canım ızmır ızmırı cok severımm .) özleden mı konussak acaba bılemedım sımdı
-
merhaba ı cant nsılsın nereden
-
Selamlarrr
-
Bisexuel bayan arkadaslara her zaman acıgım daha önceden bisexuel sevgilim olmustu baya da keyıflı bı ılıskımız vardı tekrardan aynı heyecanı yasamak isterim🙏
-
Aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınızz bisexuel arkadaslıklar sohbet istiyenlerle tanısmayı seve seve kabul ederımm
-
:)ne mutlu sana ozaman dostumm
-
SiriusAteme gordugum kadarıyla gercekten ılgılı ve alakalı bır ınsansın duyarsız kalmıyorsun bızımle ılgılı konulara kı cok ta haklısın senın tamamen arkandayım arkadasım
-
@Cjgun pekı ona ondan hoslandıgını soledıgınde ters bır tepkı alırsan ne olacak onu tamamen kaybetme rıskıyle karsı karsıya kalıcaksın buseferde
-
yaşasın escınsellııkkkk :))))))
-
bu otele gıdıp sabaha kadar sıkısmek lazımm :)))))
-
takılma dostum ınsanların ne dedıgıne kulak asarsan hayat gecmez kulaklarını tıkayacaksın ve hayatın vermıs oldugu zevklerı tadacaksın sıktırı cek herkese ve hayatını yasamaya bak
-
arkadaslar bncede bı toplanma ayarlayabılırızz kadıkoyde nedn olmasın
-
@Cjgun vala senın ısın zor dostumm nekadardır gorusuyorsunuz o arkadasla
-
-
benım cocukluk arkadasım bılıyor ve benı bılmesınden de cok mutluyum en azından ıcımde tutmayıp paylasabıldıgım bırı var