Posts by Centilmen_Oguz
-
-
G'den sana son şarkılar
-
Reynmen - Ela
Yalan söyleme gözlerime bak bu kez
Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak
Nasıl oldu gözlerine kandım
Nasıl oldu gözlerine kandım
Döner başım yine gözlerin ela
Çünkü gözlerin ela ,çünkü gözlerin ela🎼🎵🎶🎧
Reynmenin yeni şarkısı😎 👍 Yanlış anlaşılmasın benim gozlerde ela 😂😂
-
Herkese selamlar 👋 Özledim burayı😆
Aleykümselam zayn hoşgeldin
-
Gizem ben çıkıyorum şimdi. Malum Nişanlım olacak sevdiğim Hayat yanımda 😂 Akşama goruşuruz. İyi bak kendine
-
Vayy harbiden gitmiş oha😲😲😂😂😂 ah serko ah dimji😉
😂😂😂😂 .
-
Ay sendemi😂😂😂ben o siteden çıkıcam ya aleynada cıkacak😂😂zaynda kapatmış galiba yok 😂 sizin ne işiniz var o sitede müstakbel nişanlınıda al çık sana tavsiyem sapıklar çok fazla😂😂😂
Siz çıkacaksanız benim ne işim olur ki Sapıkların olduğundan haberdarım bi nevi koruma amaçlı girdim.😂😂😂 En iyisi akşam çıkarım şuan müsait değilim. 😂😂😂
-
ddiC
Hadi yaa😲😲😂😂😂 vayyy manyak yolda beni gördü arabayı durdurmaya çalıştım beni almadan yanımdan jet hızıyla geçti😂😂😂
Ciddiyim. Uyuyor ben Hayat dışardayız. Gökhanlarda kalıyor şuan.😂 Serko işte idare etmemiz lazım 😂😂
-
bu arada aleynayla ben diğer yere girmek istemiyoruz burası daha rahat biz bizeyiz sizde girmeyin 😂😂😂😂zaynda mb işgencesi çekiyor biriniz ona haber edin gelsin buraya cinnet geçirmek üzereyim😂😂😂😂
Ben o siteye geldim dun gece kaydoldum. Hayatı takip ettim görürsün.😂 Zaynnı bana bırak haber veririm. Noldu😂😂
-
haha😂😂😂
Sinek görünce midem kaldırmıyor maalesef..
-
durun durun nereye gidiyorsunuz😂😂😂benide alın yoldan😂😂şttt serkan allah rızası için giderken benide al sevaptır😂😂aleynanın yanında olmam lazım yoksa diline hakim olamayıp başlar yine saçmalamaya😅😅😅😅
Serkan geldi.😁 Uyuyor hayvan daha uyanmadı. Şoku atlatmış değilim geldiği için 😂😂😂
-
facewithopenmouthwomiting
-
Ayyy biliyorum😂😂...olsun sarı maske takıp geliceğim..bide sarı perukla😂😂..tanınmamam lazım dimi😎...
Harika olur 😂👍👍👍👍🖒🖒
-
Geliceğim maske takarak 😂😂😂
Maskeli parti degil 😂😂 Takmadan sari icinde gel😉😉😅
-
Timam yarın oradayım o zaman🙈😂😂
Bekliyoruz 4 gözle 😁😂😂
-
Bende geleyim mi🙈
Buyur gel tabi ki 😊 Serkan yola cikmis harbiden geliyor 😂😂😂
-
Ahh ahhh Gokhannnnnn Oğuzzzz Nerdesiniz 😂 Sıkıldım insta da biişi yok😃😂 bi kıza sataştık işin içinden çıkamıyorum yardım edin lann😂😂😂 Baş belası yeminle 😂 😂 engelle dur yeni hesap açıyor 😂😂😂 jajsjsjsj
💩💩 bunu yedin o zaman😂😂😂😂😂😂
-
Yarın küçük eğlence var Gökhanlarda haberiniz olsun (Zakkum- Anason) şarkısını diyecek 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎈 🎉 🎉 🎉 🎉 Gelmek isteyen Eskişehire gelsin 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 ben gidicim belki 🎉 🎉 jsjsjs
Gell kardesim 😎😎😎😂 cok eglenecukk😎😂
-
Ağzım açıkta şoku atlatmış değilim oğlum 😂 jsjsjsjsjsj şansa bak ya vallahi billahi 😂😂 ballı la o 😂
Bence de ballı 😂 bende inanamıyorum da inanmak zorundayız olan oldu😂
-
Sana bu yakışır kanka Hayata iyi bak la ok 😂😊
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim 😂😇