Nikopol adlı kullanıcının mesajları

    toplumsal cinsiyet kalıplarının var olması bile saçmalık, İlk düğme yanlış iliklenirse, gerisi de yanlış gidiyor, yanlış iliklenen düğme sayısı arttıkça düzeltmesi zorlaşıyor. bu durum da aynen buna benziyor. çok güzel bir yazı olmuş, teşekkürler Blue

    ÖNEMLİ NOT: Türkiye'de cinsiyet geçiş ameliyatı olabilmen için ÜREME YETENEĞİNDEN YOKSUN olman gerekir.

    AYM Cinsiyet Geçişinde "Üremeden Yoksun Olma" Şartını Kaldırdı, Anayasa Mahkemesi, cinsiyet geçişinde "üreme yeteneğinden yoksun olma" şartını düzenleyen hükmü iptal etti. Avukat Hun, "15 yıldan sonra ilk kez transların ve intersekslerin üreme hakları ile hukuki zorunluluklar yeniden gündemimize girdi” dedi... 01 Aralık 2017


    AYM Cinsiyet Geçişinde "Üremeden Yoksun Olma" Şartını Kaldırdı

    Sigaradan daha zararlı



    Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Osman El Jundi, vatandaşların sigara yerine daha az zararlı olduğunu düşündükleri için nargile, pipo gibi tütün içeren diğer ürünleri tercih ettiklerini fakat nargilenin sigaradan daha zararlı olduğunu söyledi.İçerisinde tütün bulunan bütün ürünlerin bağımlılık yaptığını belirten Medical Park Ordu Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Osman El Jundi, yaptığı açıklamada, “Vatandaşların sigara yerine daha az zararlı olduğunu düşündükleri için nargile, pipo gibi tütün içeren diğer ürünleri tercih ediyorlar. Aslında bu ürünlerin bazıları sigaradan daha zararlıdır. Örneğin nargile içmek her ne kadar hoş kokusundan dolayı kişiler tarafından tercih edilse de sigara ile karşılaştırdığımızda nargile daha zararlıdır. Nargile içerken akciğerlerimize çektiğimiz duman, sigara içerken çektiğimizden daha fazladır. Bir de dumanı nargilenin mekanizmasında bulunan, su kısmının altından çektiğimiz için duman akciğerlerimizde en ince hava keselerine kadar ulaşır. Bu durum çok zararlıdır” dedi.

    Belirli konuları özel olarak tartışmak için her zaman iyi bir neden vardır. Çoklu Gizli Sohbet & Tartışma Alanı, tek bir kullanıcıyla veya bir grup kullanıcıyla etkileşim kurmak ve ilişkileri güçlendirmek için basit ve kullanışlı bir alandır.

    Tekli & Çoklu Gizli Sohbet & Tartışma Alanı!

    Tekli veya çoklu gizli sohbet veya tartışma başlatmak için öncellikle Yeni Sohbet bağlantısını tıklayın..

    Konu: Konu alanına sohbet veya tartışma konusunu yazın

    Katılımcılar: Katılımcılar alanına eklemek istediğiniz katılımcı veya katılımcıları yazın. Eğer birden fazla kullanıcı varsa kullanıcıları virgül ile ayırınız.

    Gizli Katılımcılar: Gizli katılımcı/lar eklemek istiyorsanız bu alana yazın, gizli katılımcılar herhangi bir mesaj yazana kadar diğer katılımcılar tarafından görülemezler.

    Katılımcılar başka katılımcı ekleyebilir: Eğer katılımcıların başka katılımcılar eklemesine izin veriyorsanız bu seçeneği işaretleyin.

    Mesaj: Mesaj alanına mesajınızı veya tartışma içeriğini yazıp gönder butonuna tıklayın..

    Mesaj Okuma: Mesajların hangi katılımcılar tarafından okunup okunmadığını gösteren alan..


    c1.jpg.

    c2.jpg